Thursday 26 October
Tickets Cinetol // 20:00 // € 13,50
HONEYMOAN | Sorry Like You Mean it Tour | support: New Neighbours
Genre: psychedelische pop
Open: 20:00 - 23:30 hrs
Tickets: € 13,50
Line up: HONEYMOAN, New Neighbours

HONEYMOAN 

Zelfs bij de allereerste jam van HONEYMOAN in hun geboorteland Kaapstad was het duidelijk dat ze een unieke creatieve vonk hadden. Aan het einde van de eerste dag hadden ze al twee kant-en-klare knallers geproduceerd. 

HONEYMOAN's reis naar dit zekere punt was turbulent, aangezien het trio opereerde terwijl de leden waren verspreid over verschillende continenten door de pandemie. Ze zijn het gevoel van creatieve vrijheid nooit kwijtgeraakt. “Die energie hebben we altijd weten vast te houden van spelen voor de lol”, zegt Alison.

In september komt hun debuutalbum “Sorry Like You Mean It”. Het is een plaat van enorme omvang, van de dynamische psychedelische pop van ‘Sit Right’ tot de versterkende electro clash-odyssee 'Bad News'; ruige poppunk op 'Sorry Like You Mean It'.

Instagram
Spotify

 

Support: New Neighbours 
New Neighbours is een (vier)koppige band uit Amsterdam. Ze combineren catchy melodieën vol energie met zoetzattige teksten vol melancholie. De band weet vreugdevol genres te vermengen om tot een nieuw en aanstekelijk geluid te komen. Vorige keer in Cinetol was een enorm succes, dus kom wederom dansen, springen, huilen en zingen!

Instagram
Spotify

 

-INFO-
Datum | 26 oktober
Deur | 20:00
Aanvang | 20:30
Tickets | €13,50

Praktische informatie
Deze show is rolstoeltoegankelijk. Heb je verder vragen over de toegankelijkheid van Cinetol, lukt het niet om online een kaartje te kopen of heb je een andere vraag? Bel ons op 020 248 0186, we zijn bereikbaar op kantoordagen tussen 10:00 – 18:00. Per mail contact opnemen kan ook via info@cinetol.nl. 

 

 

Select tickets
Standard ticket € 13.50
Available until 26 October 2023, 20:30
Subtotal € 0,00
Service costs (€0,60 per ticket*)€ 0,00
Total € 0,00
* After covering the transaction costs, the remaining money is used to keep the Amsterdam Alternative newspaper available for free