Sunday 02 July
Tickets Cinetol // 15:30 // € 10
Sylvia Aimee | EP release
Genre: singersongwriter, country
Open: 15:30 - 19:00 hrs
Tickets: € 10
Line up: Sylvia Aimee

Sylvia Aimee

Sylvia Aimee is een Nederlandse country/pop singer-songwriter. Haar muziek doet denken aan onder andere Taylor Swift en Ilse DeLange. Ze trad al op bij De Wereld Draait Door en 3FM en deed mee aan De Beste Singer-Songwriter van Nederland, waarin Giel Beelen vertelde haar nummer niet uit zijn hoofd te kunnen krijgen en Sanne Hans (Miss Montreal) haar “ontwapenend” noemde. En dat vat Sylvia’s muziek goed samen: catchy melodieën met kwetsbare songteksten.

Op zondag 2 juli 2023 viert ze de release van haar nieuwe EP IDENTITY in Cinetol, samen met een voor deze gelegenheid bij elkaar gebrachte band. Op de EP maakt Sylvia Aimee een reis op zoek naar antwoorden op vragen als “Wie ben ik nu echt?”, “Wat heeft mij gemaakt tot wie ik ben?” en “Wie was ik geweest als ik een andere afslag had genomen?”. De EP is geproduceerd door Nick Jongejan en bevat 6 Country/Pop-nummers met thema’s als: dromen en doelen, vriendschappen, je innerlijke kind, de wat-als-vragen, je anders voelen en de kleine dingen die het leven mooi maken.

Instagram
Spotify

-INFO-
Datum | 2 juli
Deuren | 15:30
Aanvang | 16:00
Tickets | €10

Praktische informatie
Deze show is rolstoeltoegankelijk. Heb je verder vragen over de toegankelijkheid van Cinetol, lukt het niet om online een kaartje te kopen of heb je een andere vraag? Bel ons op 020 248 0186, we zijn bereikbaar op kantoordagen tussen 10:00 – 18:00. Per mail contact opnemen kan ook via info@cinetol.nl. Wij vragen publiek met klachten die passen bij het Coronavirus de richtlijnen van de rijksoverheid te volgen.

Select tickets
Standard ticket € 10.00
Available until 2 July 2023, 15:30
Subtotal € 0,00
Service costs (€0,60 per ticket*)€ 0,00
Total € 0,00
* After covering the transaction costs, the remaining money is used to keep the Amsterdam Alternative newspaper available for free