Friday 21 July
Tickets Cinetol // 20:00 // € 10
Yeko Ono? + LOVAZ+ Mowing Flowers
Genre: postrock, postwave
Open: 20:00 - 23:30 hrs
Tickets: € 10
Line up: Yeko Ono?, LOVAZ, Mowing Flowers

Yeko Ono?

Yeko Ono? bestaat uit 3 voormalige leden van Amsterdamse band Makazoruki die weer bij elkaar zijn en die zich hebben versterkt met een nieuwe gitarist. Er is een lading aan nieuw instrumental materiaal dat neigt naar post-rock maar dat nog steeds noisy en nog steeds punky is. Voor Yeko Ono? is dit optreden een thuiswedstijd, alleen spelen ze nu niet in de repetitieruimte van Cinetol maar in de zaal.

LOVAZ

LOVAZ is een 'post-punk dramatische Balkan wave rock'-band uit Den Helder. Het begon als een zijproject met leden die ook betrokken waren bij andere bands, dus het kostte wat tijd om genoeg materiaal voor live shows te verzamelen. Ze spelen hedendaagse muziek met Bosnische teksten en dramatische zang brengt een spannende mix van melancholie en muzikale oorsnoepjes die onder je huid gaan kruipen.

Instagram

Mowing Flowers

Mowing Flowers spelen alternatieve rock beïnvloed door post-rock met een vleugje post-hardcore

Instagram 

-INFO-
Datum | 21 juli
Deuren | 20:00
Aanvang | 20:30
Tickets | €10

Praktische informatie
Deze show is rolstoeltoegankelijk. Heb je verder vragen over de toegankelijkheid van Cinetol, lukt het niet om online een kaartje te kopen of heb je een andere vraag? Bel ons op 020 248 0186, we zijn bereikbaar op kantoordagen tussen 10:00 – 18:00. Per mail contact opnemen kan ook via info@cinetol.nl. Wij vragen publiek met klachten die passen bij het Coronavirus de richtlijnen van de rijksoverheid te volgen.

 

 

Select tickets
Standard ticket € 10.00
No longer available
Subtotal € 0,00
Service costs (€0,60 per ticket*)€ 0,00
Total € 0,00
* After covering the transaction costs, the remaining money is used to keep the Amsterdam Alternative newspaper available for free