Sunday 25 June
Tickets Cinetol // 19:30 // € 10
Titus | Album release + Waakhond + Astronaut
Genre: indiefolk, nederlandstalig
Open: 19:30 - 23:30 hrs
Tickets: € 10
Line up: Titus, Waakhond, Astronaut

Titus

Titus maakt poëtische Nederlandstalige muziek. Zijn debuutalbum ‘Goud Achter De Wolken’ is een ‘coming of age’ plaat waarin melancholie en de hunkering naar schoonheid worden vertolkt. Zijn helden zijn Ramses Shaffy, Spinvis en Bach.

Instagram
Spotify

Waakhond

Waakhond creëert met zijn muziek een uniek universum, dat hij tot leven wekt met persoonlijke Nederlandstalige teksten. Zijn palet aan inspiraties is breed: ronnie flex en sigur ros zijn soms in hetzelfde nummer te vinden.

Instagram
Spotify

Astronaut

De compromisloze liedjes van Astronaut zijn goudeerlijk en onvervalst. De teksten zijn te omschrijven als filosofisch met een nuchterheid uit de achterhoek. Met de creatief opgebouwde muziek van Astronaut haal je al snel de zomer in huis! Na twee zelf geproduceerde EP’s en een ‘Kleinste Theaters van Nederland Tour’ maakt Astronaut zich op voor een debuutalbum. Voor liefhebbers van Lucky Fonz iii & Spinvis.

Instagram
Spotify

-INFO-
Datum | 25 juni
Deuren | 19:30
Aanvang | 20:00
Tickets | €10

Praktische informatie
Deze show is rolstoeltoegankelijk. Heb je verder vragen over de toegankelijkheid van Cinetol, lukt het niet om online een kaartje te kopen of heb je een andere vraag? Bel ons op 020 248 0186, we zijn bereikbaar op kantoordagen tussen 10:00 – 18:00. Per mail contact opnemen kan ook via info@cinetol.nl. Wij vragen publiek met klachten die passen bij het Coronavirus de richtlijnen van de rijksoverheid te volgen.

 

 

Select tickets
Standard ticket € 10.00
Available until 25 June 2023, 20:00
Subtotal € 0,00
Service costs (€0,60 per ticket*)€ 0,00
Total € 0,00
* After covering the transaction costs, the remaining money is used to keep the Amsterdam Alternative newspaper available for free