Wednesday 07 June
Tickets Cinetol // 20:00 // € 10
fuis
Open: 20:00 - 23:30 hrs
Tickets: € 10
Line up: fuis

fuis

fuis maakt eigenzinnige indie popnummers, met gevoel voor klank en ruimte voor elektronica. Ook wel ‘cinema pop’ genoemd.
Geïnspireerd door acts als Bon Iver, Darkside, LUWTEN en Patrick Watson, verenigt fuis synthetische klanken met akoestische instrumentatie, 'field recordings’ en ‘samples’. Elk nummer heeft zijn eigen sonische wereld waar je lang in zou kunnen dwalen als de zang je niet aan de hand zou leiden. Intimiteit heeft nog nooit zo gelaagd geklonken. 
De nummers vertellen eerlijke verhalen vanuit een persoonlijke belevingswereld over rouw, onzekerheden en het zoeken naar een nieuwe start. Verhalen die als een arm om je heen slaan en zeggen "Kijk, ik begrijp er ook niks van, maar het komt wel goed.” 

Op 7 juni debuteert fuis met hun eerste liveshow in Cinetol. In samenwerking met lichtkunstenaar Wes Broersen, zal fuis je meenemen in hun wereld. 

Instagram

-INFO-
Datum | 7 juni
Deuren | 20:00
Aanvang | 20:30
Tickets | €10

Praktische informatie
Deze show is rolstoeltoegankelijk. Heb je verder vragen over de toegankelijkheid van Cinetol, lukt het niet om online een kaartje te kopen of heb je een andere vraag? Bel ons op 020 248 0186, we zijn bereikbaar op kantoordagen tussen 10:00 – 18:00. Per mail contact opnemen kan ook via info@cinetol.nl. Wij vragen publiek met klachten die passen bij het Coronavirus de richtlijnen van de rijksoverheid te volgen.

Select tickets
Standard ticket € 10.00
No longer available
Subtotal € 0,00
Service costs (€0,60 per ticket*)€ 0,00
Total € 0,00
* After covering the transaction costs, the remaining money is used to keep the Amsterdam Alternative newspaper available for free