Monday 04 December
Tickets Cinetol // 20:00 // € 20
orbit | Support: aiden gore | Uitverkocht
Open: 20:00 - 23:30 hrs
Tickets: € 20
Line up: orbit, aiden gore

orbit

orbit is een elektronisch project van de producer en songwriter Marcel Heym met een geluid wat bestaat uit een mengeling van rauwe akoestische gitaren en sfeervolle synths. orbit combineert het gevoel van leven op het platteland met een buitenaardse droomwereld.
Na een tijd in Berlijn te hebben gewoond merkte Marcel dat de stadse jungle toch niet helemaal voor hem was weggelegd. Hij verhuisde terug naar zijn geboorteplek en lanceerde zijn eerste muziekproject orbit waar de eerste EP ‘Perspectives’ verscheen in 2020.

Nu, begin 2023, kondigde Marcel zijn derde EP-release aan genaamd 'Sunday by the River'. Naast een speciaal concert in het Berlin Zeiss Planetarium gaat hij op tour rond Europa. De nieuwe EP is somber met enorme synthy soundscapes dat alles wordt gecomplimenteerd door het kenmerkende zachte zang geluid van orbit.

Instagram 
Spotify 

Support: aiden gore

aiden gore zit tussen dagdromen en de realiteit van het alledaagse in. Zijn muziek reikt zowel de ambient sound van Liz Harris' Grouper als de alternatieve R&B van Frank Ocean. In november kwam zijn nieuwe album 'Dreamcatcher' uit, waarmee hij de luisteraar in een trance brengt. 

Instagram
Spotify

-INFO-
Datum | 4 december
Deuren | 20:00
Aanvang | 20:30
Tickets | €20 | Uitverkocht

Praktische informatie
Deze show is rolstoeltoegankelijk. Heb je verder vragen over de toegankelijkheid van Cinetol, lukt het niet om online een kaartje te kopen of heb je een andere vraag? Bel ons op 020 248 0186, we zijn bereikbaar op kantoordagen tussen 10:00 – 18:00. Per mail contact opnemen kan ook via info@cinetol.nl.

 

Select tickets
Standard ticket € 20.00
No longer available
Subtotal € 0,00
Service costs (€0,60 per ticket*)€ 0,00
Total € 0,00
* After covering the transaction costs, the remaining money is used to keep the Amsterdam Alternative newspaper available for free