Sunday 18 June
Tickets Cinetol // 19:30 // € 10
Melqui | Single release | Tamarae | Support: Tzara The Machine
Genre: soul, jazz, latin
Open: 19:30 - 23:00 hrs
Tickets: € 10
Line up: Melqui, Tamarae, Tzara The Machine

Melqui

Melqui maakt Latin geïnspireerde indie grooves geïnspireerd door artiesten als Devendra Banhart, Rodrigo Amarante, Helado Negro. Ze zijn ontstaan op het Conservatorium in Amsterdam, waar deze mengelmoes van culturen zorgde voor een unieke kijk op arrangementen, productie en songwriting. Dit resulteerde in Melqui’s eerste EP “Melqui” uitgebracht onder Bloomer Records. Ze staan komende maand in het voorprogramma van Erlend Oye & La Comtitiva.

Instagram
Spotify

Tamarae

Tamarae maakt muziek die een proces van groei, ontdekking en experiment vertegenwoordigt, waarbij ruimte wordt gelaten voor improvisatie en toch een duidelijke visie wordt nagestreefd. Inspiratiebronnen voor Tamarae zijn Lianne la Havas, Amy Winehouse, Jordan Rakei.

In 2022 heeft ze haar eerste album ‘’ The Ocean Knows’’ uitgebracht met een fysieke CD en een releaseshow in Musicon. Ze is nu hard bezig met haar nieuwe EP waar ze refelcteert op de corona pandemie.

Instagram 
Spotify

Support: Tzara The Machine

Tzara The Machine is het soloproject van de singer-songwriter en producer Francisco Garrido. Francisco haalt inspiratie uit artiesten als Björk, Arca en Bon Iver. Tzara creëert zijn eigen geluid door een mengeling te maken van gesamplede akoestische instrumenten, elektronische elementen en gevoelige teksten.

Instagram 
Spotify

-INFO-
Datum | 18 juni
Deuren | 19:30
Aanvang | 20:00
Tickets | €10

Praktische informatie
Deze show is rolstoeltoegankelijk. Heb je verder vragen over de toegankelijkheid van Cinetol, lukt het niet om online een kaartje te kopen of heb je een andere vraag? Bel ons op 020 248 0186, we zijn bereikbaar op kantoordagen tussen 10:00 – 18:00. Per mail contact opnemen kan ook via info@cinetol.nl. Wij vragen publiek met klachten die passen bij het Coronavirus de richtlijnen van de rijksoverheid te volgen.

Select tickets
Standard ticket € 10.00
No longer available
Subtotal € 0,00
Service costs (€0,60 per ticket*)€ 0,00
Total € 0,00
* After covering the transaction costs, the remaining money is used to keep the Amsterdam Alternative newspaper available for free