Thursday 13 April
Tickets Cinetol // 20:00 // € 10
HISKE. | EP Release | Support: Tallulah Rose
Genre: neo-soul, pop, jazz
Open: 20:00 - 23:00 hrs
Tickets: € 10
Line up: HISKE., Tallulah Rose

HISKE. 

HISKE. is een groep van professionele musici die eigen originele composities maken, waarbij genres als neo soul, r&b, pop en jazz, met subtiele invloeden uit Latin en Afrikaanse ritmiek op speelse wijze gecombineerd worden. HISKE. live meemaken is een energieke ervaring, waarbij zowel dansbare muziek afgewisseld wordt met sensitieve en poëtische stukken. Met melodieën en harmonieën geleend uit verschillende muzikale tradities, kan HISKE. onder pop, jazz geschaard worden, en is het een veelzijdige band om naar te luisteren.

Op 13 april brengt HISKE. hun nieuwe EP uit in Cinetol

Instagram
Spotify

Support: Tallulah Rose

Tallulah Rose creëert een geluid vol groovy melodieën en dromerige soundscapes. Tallulah is geïnspireerd door artiesten als: Jordan Rakei, Robert Glasper, Lianne La Havas & Braxton Cook. De shows zijn hoog in energie, maar ook heel intiem en nemen je mee in een reis door het heelal.

Instagram 
Spotify

-INFO-
Datum | 13 april
Deuren | 20:00
Aanvang | 20:30
Tickets | €10

Praktische informatie
Deze show is rolstoeltoegankelijk. Heb je verder vragen over de toegankelijkheid van Cinetol, lukt het niet om online een kaartje te kopen of heb je een andere vraag? Bel ons op 020 248 0186, we zijn bereikbaar op kantoordagen tussen 10:00 – 18:00. Per mail contact opnemen kan ook via info@cinetol.nl. Wij vragen publiek met klachten die passen bij het Coronavirus de richtlijnen van de rijksoverheid te volgen.

Select tickets
Standard ticket € 10.00
No longer available
Subtotal € 0,00
Service costs (€0,60 per ticket*)€ 0,00
Total € 0,00
* After covering the transaction costs, the remaining money is used to keep the Amsterdam Alternative newspaper available for free