Friday 30 June
Tickets Cinetol // 20:30 // € 10
Surfing Stingrays | Album Release Party | Support: Smöllpæp + Gucci Libre (DJ)
Genre: Psychische Rock, indierock
Open: 20:30 - 23:30 hrs
Tickets: € 10
Line up: Surfing Stingrays, Smöllpæp, Gucci Libre (DJ)

Surfing Stingrays

Surfing Stingrays zijn een onafhankelijke en experimentele psych-rock band uit Amsterdam, bestaande uit de vier muzikaalste gekken in Nederland. Variërend van rock uit de 60’s en moderne neo-psychedelic muziek, ontdekken ze de wonderlijke wereld van experimentele eclectische rock. Inspiratie halen ze onder andere uit artiesten als The Beatles, Grateful Dead en King Gizzard and the Lizard Wizard, waarmee ze verschillende muzikale disciplines combineren. Hun geluid is nu gevormd tot heerlijke harmonieën en scheurende riffs.

Progressive rock, punk en jazz zijn grote inspiratiebronnen voor hun nieuwe album "Red Pill Society", die op 30 juni uitgebracht word met een releaseparty in Cinetol

Instagram
Spotify

Support | SMÖLLPÆP

SMÖLLPÆP vult zijn sets met disco-geïnspireerde beats vermengd met distorded gitaren en dissonante toetsen.
Door de kracht van een loop creëren ze een groove die je heupen laten bewegen en hun teksten zullen je ogen laten zweten. Post-mozart, eigenzinnige indie funk met een vleugje synth.

Instagram
Spotify

Gucci Libre (DJ)

T.B.A

-INFO-
Datum | 30 juni
Deuren | 20:45
Aanvang | 21:15
Tickets | €10

Praktische informatie
Deze show is rolstoeltoegankelijk. Heb je verder vragen over de toegankelijkheid van Cinetol, lukt het niet om online een kaartje te kopen of heb je een andere vraag? Bel ons op 020 248 0186, we zijn bereikbaar op kantoordagen tussen 10:00 – 18:00. Per mail contact opnemen kan ook via info@cinetol.nl. Wij vragen publiek met klachten die passen bij het Coronavirus de richtlijnen van de rijksoverheid te volgen.

 

 

Select tickets
Standard ticket € 10.00
No longer available
Subtotal € 0,00
Service costs (€0,60 per ticket*)€ 0,00
Total € 0,00
* After covering the transaction costs, the remaining money is used to keep the Amsterdam Alternative newspaper available for free