Wednesday 03 May
Tickets Cinetol // 20:00 // € 10
Liza Lo | EP Release | Support: Kaya
Genre: indiepop, akoestisch
Open: 20:00 - 23:00 hrs
Tickets: € 10
Line up: Liza Lo, Kaya

Liza Lo

Liza Lo deelt haar intieme, dromerige popmuziek. Een poëtische, warme wereld waar harmonie, Spaanse gitaren en een dun laagje synthesizers gecombineerd worden om Lo’s sound te vormen. Lo duikt in op het herwinnen van vertrouwen en de oneindige vorm die liefde aanneemt in het leven. Liza Lo is zowel in Noord-Holland als op de Balearische Eilanden opgegroeid. Veel inspiratie voor Lo’s muziek komt uit haar leven in Spanje; een plek waar natuur, reflectie en zelfontwikkeling centraal staan voor Liza Lo.

Instagram
Spotify

Support | Kaya

Kaya is een muzikant gebaseerd op de woorden en het geluid van Juyane Kaya, wat zich uit in een experimentele 3-koppige band. Kaya creëert een bitterzoete oceaan gevuld met liedjes over liefde, depressie, ego, familie en religie. Ze hoopt een plek te bieden waar het publiek zich een beetje minder alleen en eenzaam kan voelen.

Kaya is bezig met haar debuut EP “The belly of the whale” die hopelijk uitkomt in het begin van 2024.

Instagram

-INFO-
Datum | 3 mei
Deuren | 20:00
Aanvang | 20:30
Tickets | €10

Praktische informatie
Deze show is rolstoeltoegankelijk. Heb je verder vragen over de toegankelijkheid van Cinetol, lukt het niet om online een kaartje te kopen of heb je een andere vraag? Bel ons op 020 248 0186, we zijn bereikbaar op kantoordagen tussen 10:00 – 18:00. Per mail contact opnemen kan ook via info@cinetol.nl. Wij vragen publiek met klachten die passen bij het Coronavirus de richtlijnen van de rijksoverheid te volgen.

Select tickets
Standard ticket € 10.00
No longer available
Subtotal € 0,00
Service costs (€0,60 per ticket*)€ 0,00
Total € 0,00
* After covering the transaction costs, the remaining money is used to keep the Amsterdam Alternative newspaper available for free