Monday 22 May
Tickets Cinetol // 20:00 // € 12,50
Sean Nicholas Savage | Support: So-Fi
Genre: folk, indie
Open: 20:00 - 00:00 hrs
Tickets: € 12,50
Line up: Sean Nicholas Savage, So-Fi

Sean Nicholas Savage

Sean Nicholas Savage is een singer-songwriter, dolzinnige filosoof en muziekfreak uit Canada. Hij staat bekend om zijn bitterzoete ballads en een liveshows gevuld met poëtische teksten die je volledig meenemen in zijn wereld. Geïnspireerd door artiesten als Elliot Smith & Tatsuro Yamashita, maakt hij gitaar georiënteerde folkmuziek met een avant-pop randje.

In ieder album laat Savage een andere kant van zichzelf zien zo ook in zijn laatste album ‘Shine’. Dit album is ontstaan uit de coronapandemie, de pandemie had veel impact op zowel de mentale als creatieve staat van Savage. Op vakantie in Kreta kwam het idee van het album langzaam bij elkaar.  Hij maakte het album vol onorthodoxe folk liedjes samen met vriend en medemuzikant Mac DeMarco
De inhoud beschrijft Savage als volgt: "Het gaat over het glinsterende oog van een meeuw die afval eet, of een kat op de brandtrap, van een ander wezen, in een andere wereld, dat sprankje hoop, het sprankje leven."

Instagram
Spotify

Support: So-Fi

So-Fi creeert een wereld vol levendige kleuren en empathie, tevens behuisd door Roosbeef, Byrne, Amadou & Mariam en Eels. Ze betreedt de Nederlandse popscene als ware ze David Byrne met een cassettespeler: “Hallo, hier ben ik!” Met schone schijn bezingt de Rotterdamse muzikant, echte naam: Sophie Reekers op haar debuut-EP/mini-album ‘Maar Verder Gaat Het Goed’ het vernislaagje van onze sociale omgang.

Instagram
Spotify

-INFO-
Datum | 22 mei
Deuren | 20:00
Aanvang | 20:30
Tickets | €12,50
Deel dit programma: Sean Nicholas Savage - Cinetol

Praktische informatie
Deze show is rolstoeltoegankelijk. Heb je verder vragen over de toegankelijkheid van Cinetol, lukt het niet om online een kaartje te kopen of heb je een andere vraag? Bel ons op 020 248 0186, we zijn bereikbaar op kantoordagen tussen 10:00 – 18:00. Per mail contact opnemen kan ook via info@cinetol.nl. Wij vragen publiek met klachten die passen bij het Coronavirus de richtlijnen van de rijksoverheid te volgen.

 

 

Select tickets
Standard ticket € 12.50
No longer available
Subtotal € 0,00
Service costs (€0,60 per ticket*)€ 0,00
Total € 0,00
* After covering the transaction costs, the remaining money is used to keep the Amsterdam Alternative newspaper available for free