Saturday 06 May
Tickets Cinetol // 20:30 // € 11,50
Talee + Ramses3000 (DJ) | Support: Jim Traffix
Genre: elektronisch
Open: 20:30 - 23:30 hrs
Tickets: € 11,50
Line up: Talee, Ramses3000, Jim Traffix

Talee

Talee maakt dancemuziek voor losers. Vintage synthesizers, rauwe vocals, elektronische beats en functionele gitaarpartijen zijn de ingrediënten voor zijn onmiskenbare geluid. Geïnspireerd door artiesten als LCD Soundsystem, Red Axes, Nirvana en James Blake vormt de artiest een frame dat genre’s overstijgt. 
Doormiddel van elektriciteit vertaald de artiest zijn (semi-)romantische wereldbeelden en geeft hij de luisteraar een intieme kijk op zijn persoonlijke tekortkomingen. 

Je hebt Talee al eerder kunnen zien spelen tijdens de Popronde in 2022. Vorig jaar maakte hij ook zijn debuut op Moscoman’s label Disco Halal met twee EP’s - Romantic New Wave Vol. 1 + 2

Instagram
Spotify

Ramses3000 (DJ)

De Nederlandse producer en multi-instrumentalist, Yannick Verhoeven heeft jaren gespendeerd om zijn vak binnen de muziekindustrie te perfectioneren. Bijvoorbeeld als onderdeel van muziek-collectief Cairo Liberation Front, of in het oprichten van zijn eigen festival genaamd Eurabia. Yannick heeft bewezen een visionaire blik op alternative dance muziek te kunnen geven en heeft een gave om geheime talenten te vinden vanuit het gehele Midden-Oosten en Afrika. 
Onder zijn solo alias Ramses3000 heeft deze artiest in 2022 zijn debuut album ‘Nadja’ uitgegeven - vernoemd naar de iconische roman van André Beton over de franse surrealistische beweging.  

Als DJ draait Ramses3000 experimentele dansmuziek vanuit alle hoeken van de wereld.

Instagram
Spotify

Support | Jim Traffix 

Opgroeiend in een Utrechtse Vinex-wijk heeft Jim Traffix een bepaald sentiment van tegenstand en rebellie ontwikkeld. Zijn initiële voorliefde voor Punk maakte al snel plaats voor de diepere geluiden van Techno en Electro. Geïnspireerd door artiesten als Nicola Cruz, Yan Cook en Mount Kimble mixt Jim Traffix digitale texturen met patronen uit live-muziek.

Instagram

-INFO-
Datum | 6 mei
Deuren | 20:45
Aanvang | 21:15
Tickets | €11,50
Facebookevent | Link
Deel dit programma: Talee + Ramses3000 | Support: Jim Traffix - Cinetol

Praktische informatie
Deze show is rolstoeltoegankelijk. Heb je verder vragen over de toegankelijkheid van Cinetol, lukt het niet om online een kaartje te kopen of heb je een andere vraag? Bel ons op 020 248 0186, we zijn bereikbaar op kantoordagen tussen 10:00 – 18:00. Per mail contact opnemen kan ook via info@cinetol.nl. Wij vragen publiek met klachten die passen bij het Coronavirus de richtlijnen van de rijksoverheid te volgen.

Select tickets
Standard ticket € 11.50
Available until 6 May 2023, 20:30
Subtotal € 0,00
Service costs (€0,60 per ticket*)€ 0,00
Total € 0,00
* After covering the transaction costs, the remaining money is used to keep the Amsterdam Alternative newspaper available for free