Friday 21 April
Tickets Cinetol // 20:30 // € 10
Dylan Van Dam | Albumrelease | Support: AVA NOVA x OONA
Genre: indiepop
Open: 20:30 - 23:30 hrs
Tickets: € 10
Line up: Dylan Van Dam, AVA NOVA x OONA

Dylan Van Dam

Catchy koortjes, lekkere lyrics en soepele gitaarsounds. Met ook nog een flinke dosis inspirerende inhoud verleidt Dylan Van Dam zijn publiek. Zijn muziek is easy on the ears, maar schuwt een diepere, filosofische boodschap niet. Want iedereen is verbonden, en met zijn muziek wil hij daar een steentje aan bijdragen.
Als Dylan Van Dam zijn muzikale handtekening verder moet beschrijven, is die unbound en colourful in een indie jasje met een snufje pop. Of het nou een romantisch nummer is of een muzikaal statement: dat de melodie de rest van de dag door je hoofd galmt, is zeker.

Instagram
Spotify

Support | AVA NOVA x OONA

Stel je voor: Billie Eilish, Alicia Keys en Lana del Rey ontmoeten elkaar op die eerste lentedag, wanneer het zonnetje nog waterig is. De sound schippert tussen 90’s R&B en moderne indie/electro-pop. Dit is hoe het duo uit Den Haag zich omschrijft.
De gloomy en melancholische producties van OONA en de poppy zanglijnen en harmonische koortjes van AVA NOVA versmelten tot een nieuwe, eigenzinnige sound.

Instagram 
Instagram
Spotify
Spotify

-INFO-
Datum | 21 april
Deuren | 20:45
Aanvang | 21:15
Tickets | €10
Deel dit programma: Dylan Van Dam | Support: AVA NOVA x OONA - Cinetol

Praktische informatie
Deze show is rolstoeltoegankelijk. Heb je verder vragen over de toegankelijkheid van Cinetol, lukt het niet om online een kaartje te kopen of heb je een andere vraag? Bel ons op 020 248 0186, we zijn bereikbaar op kantoordagen tussen 10:00 – 18:00. Per mail contact opnemen kan ook via info@cinetol.nl. Wij vragen publiek met klachten die passen bij het Coronavirus de richtlijnen van de rijksoverheid te volgen.

Select tickets
Standard ticket € 10.00
Available until 21 April 2023, 20:30
Subtotal € 0,00
Service costs (€0,60 per ticket*)€ 0,00
Total € 0,00
* After covering the transaction costs, the remaining money is used to keep the Amsterdam Alternative newspaper available for free