Saturday 29 April
Tickets Cinetol // 20:00 // € 13,50
SCHOREM | Paracetamøl + Real Farmer + PERIOT + Vegaknak + De Kraters + TRENTH
Genre: punk, postpunk, garage
Open: 20:00 - 01:00 hrs
Tickets: € 13,50
Line up: Paracetamøl, Real Farmer, PERIOT, Vegaknak, De Kraters, TRENTH

SCHOREM

Goed nieuws voor al het schorem, geteisem, schorriemorrie en ander tuig: 29 april hebben we weer een minifestival vol punk, postpunk, garage, wave en andere herrie. We hebben weer een hoop bands naar Cinetol gelokt met de belofte Bier. Gelukkig zeiden ze ja.

SCHOREM Minifest is geboren uit de aangekoekte as van het uitverkochte Alternative ADE punkfest, wat misschien wel het leukste was dat we ooit in Cinetol hebben meegemaakt. En de vorige editie was zo’n succes, dus we doen het gewoon nog een keertje. Nu nog meer bands. En nog meer bier

29 APR. | Paracetamøl + Real Farmer + PERIOT + Vegaknak + De Kraters + TRENTH

Paracetamøl

De Arnhemse garage postpunkband Paracetamøl ontstond in 2019 vanuit de liefde voor bands als METZ, Oh Sees, Ty Segall en Ex Cult: rauw, opwindend, oprecht en energiek. Op het podium is dit viertal een uitermate intense beleving: duister, hard, venijnig en intens.
De groep produceert een afwisselend geluid, zonder de garagepunk los te laten.

Instagram 
Spotify

Real Farmer

Begonnen als punktrio in 2018, is Real Farmer sindsdien uitgegroeid tot een onstuimig en eigenzinnig postpunkviertal. De band haalt invloeden uit de intensiteit die hedendaagse punk en blues drijft. De intuïtieve manier van schrijven geeft hun muziek zijn kenmerkende, onrustige geluid.

Instagram 
Spotify

 PERIOT

'All Girls Are Bastards' is het motto van de Arnhemse punkband PERIOT. Dit brutale viertal staat garant voor lekkere gitaar riffs, zwaar distorted bas, rammelende drums en opzwepende meeschreeuw teksten. Punk op zijn punkst, in luttele minuten aan je voorbijgeraasd en met een welgemikte schop tegen diverse keerzijdes en irritaties in het leven. Afkom’n!

Instagram 
Spotify

 Vegaknak

Ruik je dat? Nee, het is niet een overheerlijke vegetarische frikandel van de Albert Heijn. Wat je ruikt zijn kneiter harde, originele bangers van de nieuwe band Vegaknak. Vegaknak’s geheime recept: marineer de pan met een hoop indiepop voeg een paar blaadjes afrobeat toe en maak het af met wat neo-soul. Vegaknak garandeert dat het water in je mond komt te staan en je lichaam langzaam aan niet meer stil kan zitten en dansen de enige optie is.

Instagram

De Kraters

De Kraters is een One Man Synthband toegewijd aan de gouden tijd van de analoge elektro. Op een set klassieke machines verweven ze explosieve synthpunk met elementaire Italo. Stemmen zijn getransformeerd in vocoder - megafoon - robots. De Kraters geloven in DIY punk, spelen alles live, gedreven door de vereende kracht van helden als Giorgio Moroder, Andi Arroganti en Bobby Orlando.

Instagram 
Spotify

TRENTH

TRENTH is een spoken-word punkband uit Den Haag. Inspiratiebronnen variëren van de Henry Rollings Band tot Iggy Pop. De combinatie van zware gitaarriffs en epische poëzie hebben als grootste doel om je te shockeren

Instagram 
Spotify

-INFO-
Datum | 29 april
Deuren | 20:00
Aanvang | 20:30
Tickets Voorverkoop | €13,50
Tickets deur | €15
Bij aankoop van 2 kaartjes krijg je 1 gratis one of a kind SCHOREM shirt | (totdat de voorraad op is) 
Deel dit programma: SCHOREM | Paracetamøl + Real Farmer en meer - Cinetol

Praktische informatie
Deze show is rolstoeltoegankelijk. Heb je verder vragen over de toegankelijkheid van Cinetol, lukt het niet om online een kaartje te kopen of heb je een andere vraag? Bel ons op 020 248 0186, we zijn bereikbaar op kantoordagen tussen 10:00 – 18:00. Per mail contact opnemen kan ook via info@cinetol.nl. Wij vragen publiek met klachten die passen bij het Coronavirus de richtlijnen van de rijksoverheid te volgen.

Select tickets
Standard ticket € 13.50
Available until 29 April 2023, 20:00
Subtotal € 0,00
Service costs (€0,60 per ticket*)€ 0,00
Total € 0,00
* After covering the transaction costs, the remaining money is used to keep the Amsterdam Alternative newspaper available for free