Saturday 17 June
Tickets Cinetol // 20:45 // € 12,50
St. Solaire | Support: Jono McCleery
Open: 20:45 - 00:00 hrs
Tickets: € 12,50
Line up: St. Solaire, Jono McCleery

St. Solaire 

De mannen van St. Solaire laten zich lastig in een hokje stoppen. Dan weer klinkt de Rotterdamse band gelaagd en breekbaar, dan weer energiek en bedwelmend – maar altijd overtuigend en trouw aan zichzelf. In het oog van de orkaan vinden we de betoverende en karakteristieke stem van zanger-gitarist Geert van Emden. Daaromheen kabbelen, golven en razen gitarist Jesse den Dulk, bassist Pascal Konings en drummer Tijs Kulker met rijke harmonieën en gebalanceerde ritmische lagen.

Na het winnen van de Grote Prijs van Rotterdam trok de band zich terug om te werken aan nieuw materiaal. Het resultaat mag er zijn: hun debuutplaat ‘you=me’ is een eclectische smeltkroes die het midden houdt tussen Radiohead, Bon Iver en Coldplay uit de zeroes. Boven alles etaleert ‘you=me’ het volwassen en eigengereide geluid dat St. Solaire zo kenmerkt. In maart 2023 bekent de band weer kleur op een nieuwe EP, waarvan de eerste singles All I Ever Wanted en idlm al hoge ogen gooiden. 

Instagram
Spotify 

Support | Jono McCleery

Jono McCleery is een Britse artiest die zich gesetteld heeft in Rotterdam. In 2008 kwam zijn eerste album uit ‘Darkest Light’ wat een groot succes werd dit album is mede gefundeerd door artiesten zoals Vashti Bunyan en radio DJ Tom Robinson. Hij heeft afgelopen jaren getoured met Bonobo, Jamie Woon, en Gil Scott Heron. Jono ziet zijn muziek als iets wat zich constant ontwikkeld en vaak nieuwe inspiratiebronnen heeft.

Instagram
Spotify

-INFO-
Datum | 17 juni
Deuren | 20:45
Aanvang | 21:15
Tickets | €12,50
Deel dit programma: St. Solaire | Support: Jono McCleery - Cinetol

Praktische informatie
Deze show is rolstoeltoegankelijk. Heb je verder vragen over de toegankelijkheid van Cinetol, lukt het niet om online een kaartje te kopen of heb je een andere vraag? Bel ons op 020 248 0186, we zijn bereikbaar op kantoordagen tussen 10:00 – 18:00. Per mail contact opnemen kan ook via info@cinetol.nl. Wij vragen publiek met klachten die passen bij het Coronavirus de richtlijnen van de rijksoverheid te volgen.

Select tickets
Standard ticket € 12.50
Available until 17 June 2023, 20:45
Subtotal € 0,00
Service costs (€0,60 per ticket*)€ 0,00
Total € 0,00
* After covering the transaction costs, the remaining money is used to keep the Amsterdam Alternative newspaper available for free