Sunday 12 March
Tickets Cinetol // 20:00 // € 10
Klezmagic | Live album opname | Uitverkocht
Genre: balkan muziek
Open: 20:00 - 23:30 hrs
Tickets: € 10
Line up: Klezmagic

Klezmagic

Klezmagic is een groep jonge muzikanten die al tien jaar lang de Amsterdamse straten kleurt met hun Balkan- en klezmermuziek. Klezmagic is in 2008 ontstaan op de Muziekschool Amsterdam als initiatief van Emirhan Tuga, een Turkse klarinettist die de droom had om Nederlandse jongeren in aanraking te brengen met Balkanmuziek. Inspiratiebronnen van Klezmagic zijn artiesten als de Amsterdam Klezmer Band, Goran Bregovic en het Barcelona Gypsie Balkan Orchestra.

Op 17 juni 2022 brachten ze hun laatste EP uit genaamd De Grote Race. De EP bestaat uit 5 zelf geschreven stukken waarin ze de traditionele Oost-Europese klezmer en balkan-stijl als inspiratiebron gebruiken en er met Nederlandstalige teksten een eigen draai aan geven.

Voor hun nieuwe project maken ze tijdens deze show een liveopname in Cinetol.

Instagram
Spotify

INFO 
Datum | 12 maart
Deuren | 20:00 
Aanvang | 20:30
Tickets | uitverkocht 
Deel dit programma: 

https://cinetol.nl/events/klezmagic/

Praktische informatie
Deze show is rolstoeltoegankelijk. Heb je verder vragen over de toegankelijkheid van Cinetol, lukt het niet om online een kaartje te kopen of heb je een andere vraag? Bel ons op 020 248 0186, we zijn bereikbaar op kantoordagen tussen 10:00 – 18:00. Per mail contact opnemen kan ook via info@cinetol.nl. Wij vragen publiek met klachten die passen bij het Coronavirus de richtlijnen van de rijksoverheid te volgen.

 

 

Select tickets
Standard ticket € 10.00
No longer available
Subtotal € 0,00
Service costs (€0,60 per ticket*)€ 0,00
Total € 0,00
* After covering the transaction costs, the remaining money is used to keep the Amsterdam Alternative newspaper available for free