Saturday 04 March
Tickets Cinetol // 20:30 // € 10
Cashmyra + Hey Team
Genre: rock, alt-rock, postpunk
Open: 20:30 - 23:00 hrs
Tickets: € 10
Line up: Cashmyra, Hey Team

Cashmyra

De mild intimiderende postpunk van Cashmyra geeft je een keiharde kaakslag om je vervolgens lieflijk op de wang te kussen, excuses voor het ongemak. Cashmyra schrijft over fouten maken, alles dat kapot gaat en pogingen tot het vinden van geluk. Teksten die vervolgens open en direct in het gezicht van de luisteraar worden gebracht. Met het debuutalbum  ́Moreel Verwerpelijk ́ stond het duo al op ESNS20 & ESNS21 en deden ze mee aan Popronde. In 2023 volgt de EP 'Privé' waarmee het duo meer tot ontplooiing komt en een persoonlijkere kijk op het leven deelt.

Instagram
Spotify 

Hey Team

Door middel van pittige, energieke nummers vertolkt Hey Team hun hedendaagse, enigszins bitterzoete wereldbeeld. De gecombineerde talenten van dit diverse gezelschap, culmineren in boeiende en licht schurende songs, die moeiteloos swingen tussen 'anthemic' alt-rock refreinen en atmosferische overgangen, zonder de pop gevoeligheid te verliezen. Met teksten die zowel een persoonlijke als collectieve gemoedstoestand beschrijven, vieren de zeer dansbare nummers de hoogte- en dieptepunten van het leven.

Instagram
Spotify

-INFO-
Datum | 4 maart 
Deuren | 20:45
Aanvang | 21:15
Tickets | €10
Deel dit programma: https://cinetol.nl/events/cashmyra-hey-team/

Praktische informatie
Deze show is rolstoeltoegankelijk. Heb je verder vragen over de toegankelijkheid van Cinetol, lukt het niet om online een kaartje te kopen of heb je een andere vraag? Bel ons op 020 248 0186, we zijn bereikbaar op kantoordagen tussen 10:00 – 18:00. Per mail contact opnemen kan ook via info@cinetol.nl. Wij vragen publiek met klachten die passen bij het Coronavirus de richtlijnen van de rijksoverheid te volgen.

Select tickets
Standard ticket € 10.00
No longer available
Subtotal € 0,00
Service costs (€0,60 per ticket*)€ 0,00
Total € 0,00
* After covering the transaction costs, the remaining money is used to keep the Amsterdam Alternative newspaper available for free