Saturday 21 January
Tickets Cinetol // 20:30 // € 10,50
Thomas Aram | support: Wynnm
Genre: psychedelisch, folk-rock, folk, singersongwriter
Open: 20:30 - 23:00 hrs
Tickets: € 10,50
Line up: Thomas Aram, Wynnm

Thomas Aram Album Release

Thomas Aram maakt psychedelische folk-rock, zonder de stereotypes te gebruiken. Na eerst te hebben gewerkt als songwriter, schrijver en bijdrager aan muziek van andere Amsterdam-gebaseerde artiesten, is hij nu begonnen met het maken van zijn eigen muziek. Zijn eerste EP ‘Thomas Aram’, is recentelijk uitgebracht en alleen beschikbaar op cassette onder het punk label FUCKING TRASH RECORDS.

Support: Wynnm 

Wynnm weet universele emoties op te wekken met haar dromerige en verhalende muziek. Met volkse ondertonen die afkomstig zijn van haar thuisplaats Idaho en met elektronische en sferische invloeden, creëert ze een intieme, unieke en Wild-West achtige luisterervaring. Haar muziek is geïnspireerd door krachtige vrouwelijke zangeressen zoals Annie Lennox, Portishead en Fiona Apple. Na haar debuut EP ‘Moonwalking’, dat goed ontvangen werd, onderzoekt ze met haar nieuwe single ‘Longing’ het thema van het bereiken waar je naar verlangt. 

Instagram
Spotify 

-INFO-
Datum | 21 januari
Deuren | 20:45
Aanvang | 21:15
Tickets voorverkoop | €10,50
Tickets deur | €12,50
Deel dit programma: https://cinetol.nl/events/thomas-aram-support-wynnm/

Praktische informatie
Deze show is rolstoeltoegankelijk. Heb je verder vragen over de toegankelijkheid van Cinetol, lukt het niet om online een kaartje te kopen of heb je een andere vraag? Bel ons op 020 248 0186, we zijn bereikbaar op kantoordagen tussen 10:00 – 18:00. Per mail contact opnemen kan ook via info@cinetol.nl. Wij vragen publiek met klachten die passen bij het Coronavirus de richtlijnen van de rijksoverheid te volgen.

Select tickets
Standard ticket € 10.50
No longer available
Subtotal € 0,00
Service costs (€0,60 per ticket*)€ 0,00
Total € 0,00
* After covering the transaction costs, the remaining money is used to keep the Amsterdam Alternative newspaper available for free