Friday 09 June
Tickets Cinetol // 19:30 // € 12,50
Engel Veertig Tour | Uitverkocht
Genre: hiphop, pop, rap
Open: 19:30 - 23:00 hrs
Tickets: € 12,50
Line up: Engel, MiGA, Surya & Robian

Engel Veertig Tour 

Als net nieuwe veertiger kijkt de artiest Engel terug naar zijn muziekcarrière. Op zijn meest recente album reflecteert hij openhartig over zijn genomen stappen, gemiste kansen en wat zijn plek is in het huidige hiphop-landschap. Waar zijn album met Paul de Munnik veel popinvloeden bevatte, gaat de DIY-er op het album ‘Veertig’ terug naar zijn roots. Beats, cuts en raps zijn de hoofdingrediënten die ook in Cinetol live worden gecreëerd. Met rapper Just en DJ Native zet Engel een show neer waar de liefde voor hiphop vanaf spat. 

Instagram
Spotify 

Support:

MiGA
MiGA is een rapper uit Almere, die zijn eerste rijms schreef toen hij 13 was. Over de jaren heeft MiGA in een producersduo en verschillende rapformaties gezeten, waarmee hij door het hele land heeft opgetreden. Na een reeks singles heeft hij in 2022 de EP’s ”ANNO ‘84” en “Weirdo” uitgebracht. Er staan mooie dingen op de planning dus 2023 wordt een jaar om MiGA in de gaten te houden! 

Instagram 
Spotify

Surya & Robian

De Amsterdammers Surya & Robian mogen niet ontbreken op deze avond. Met een flinke dosis skills en humor weten de twee rappers een strakke show neer te zetten met zowel battle raps als eigenzinnige verhalende tracks.

Instagram 

-INFO-
Datum | 9 juni
Deuren | 19:30
Aanvang | 20:00
Tickets | €12,50
Deel dit programma: https://cinetol.nl/events/engel/ 

Praktische informatie
Deze show is rolstoeltoegankelijk. Heb je verder vragen over de toegankelijkheid van Cinetol, lukt het niet om online een kaartje te kopen of heb je een andere vraag? Bel ons op 020 248 0186, we zijn bereikbaar op kantoordagen tussen 10:00 – 18:00. Per mail contact opnemen kan ook via info@cinetol.nl. Wij vragen publiek met klachten die passen bij het Coronavirus de richtlijnen van de rijksoverheid te volgen.

Select tickets
Standard ticket € 12.50
No longer available
Subtotal € 0,00
Service costs (€0,60 per ticket*)€ 0,00
Total € 0,00
* After covering the transaction costs, the remaining money is used to keep the Amsterdam Alternative newspaper available for free