Wednesday 25 January
Tickets Cinetol // 20:00 // € 11
GatoCato + Tygo Ulta + DINA
Genre: elektronisch, funk, synth, jazz
Open: 20:00 - 22:30 hrs
Tickets: € 11
Line up: GatoCato, Tygo Ulta, DINA

GatoCato

GatoCato is een tweekoppige band uit Amsterdam, bestaande uit Gato en Cato. Ze halen inspiratie uit artiesten als Oscar and the Wolf, Miike Snow en Flume. In 2018 begon de band voor het eerst samen muziek te maken en ontstond hun karakteristieke combinatie tussen drum, percussie en elektronische muziek"

Op 25 januari komt GatoCato naar Cinetol om de release van het nieuwe album Jardin de Flores te vieren. Het nieuwe album vertelt het verhaal over de 'Beauty (and Destruction) of Nature'. Door het combineren van diverse muziekgenres, zoals pop, jazz, funk en elektronisch hebben de nummers een pakkende beat en een beweegbare groove. De kracht van GatoCato is dat zij houden van experimenteren, waardoor elke show een unieke ervaring is.

Spotify

Tygo Ulta 

Met muzikale kleuren die reiken van neurotische gitaren tot mellow synth ballads, probeert Tygo Ulta de limieten van door beats gedreven muziek te verkennen. In hun debuut album ‘Supersuit’ gebruiken zij drijvende synthesizer sounds in combinatie met stevige analoge drums om de grenzen te vervagen tussen muzikale genres.

Spotify
Instagram

DINA

Met haar heldere stem en ongefilterde lyrics, neemt DINA je mee in haar eigen versie van slaapliedjes. Met fantasieën die onschuldig lijken, maar niet om de werkelijkheid heen draaien, zweeft de muziek door je oren, warm en verfijnd. DINA brengt op haar eigen kwetsbare manier een beetje jazz, een snufje soul en soms zelfs wat hiphop in haar muziek. Met inspiratiebronnen zoals Stevie Wonder en Amy Winehouse, maar ook Benny Sings en H.E.R., geven de zachte harmonieën je het gevoel van een zondagochtend.

Instagram
Spotify

-INFO-
Datum | 25 januari
Deuren | 20:00
Aanvang | 20:30
Tickets | €11
Deel dit programma: https://cinetol.nl/events/gatogato-tygo-ulta-dina

Praktische informatie
Deze show is rolstoeltoegankelijk. Heb je verder vragen over de toegankelijkheid van Cinetol, lukt het niet om online een kaartje te kopen of heb je een andere vraag? Bel ons op 020 248 0186, we zijn bereikbaar op kantoordagen tussen 10:00 – 18:00. Per mail contact opnemen kan ook via info@cinetol.nl. Wij vragen publiek met klachten die passen bij het Coronavirus de richtlijnen van de rijksoverheid te volgen.

Select tickets
Standard ticket € 11.00
No longer available
Subtotal € 0,00
Service costs (€0,60 per ticket*)€ 0,00
Total € 0,00
* After covering the transaction costs, the remaining money is used to keep the Amsterdam Alternative newspaper available for free