Sunday 18 December
Tickets Cinetol // 19:30 // € 10
Max Sergeant Quintet | support: Alper Aydogan Trio
Genre: Jazz
Open: 19:30 - 22:30 hrs
Tickets: € 10
Line up: Max Sergeant Quintet, Alper Aydogan Trio

Max Sergeant Quintet

Max Sergeant is een drummer, componist en bandleider uit Amsterdam. Met een nadruk binnen de muziek op improvisatie en soleren, presenteert Max zijn eigen composities live. Hierbij staan de warme melodieën en harmonieën, gepaard met verschillende grooves, centraal. Dit creëert emotionele maar inspirerende optredens.

Zijn quintet bestaat uit getalenteerde up and coming muzikanten die elkaar hebben leren kennen op het Conservatorium van Amsterdam. De bandleden zijn Marios Charalampous op de saxofoon, Roenik Roa Espinoza op gitaar, Jelle Willems op piano, en Lorenzo Buffa op contrabas. Met zijn eerste single “November (live)” maakte hij zijn debuut als bandleider en op 18 december laat hij meer van zijn muziek horen in Cinetol.  

Spotify
Instagram

Alper Aydogan Trio 

Het Alper Aydogan Trio is gevormd in het midden van 2022 en bestaat uit Alper Aydogan op de drums, Samuel Kiel op de dubbel bass en Alexandros Adam.  De drie bandleden hebben allemaal een achtergrond van studeren aan het conservatorium en spelen een mix van zelfgekozen standaarden. 

Instagram

-INFO-
Datum | 18 december
Deuren | 19:30
Aanvang | 20:00
Tickets | €10*
Deel dit programma: cinetol.nl/events/max-sergeant-quintet-support-alper-aydogan-trio/

*Deze show is gratis voor leden van We Are Public

Praktische informatie
Deze show is rolstoeltoegankelijk. Heb je verder vragen over de toegankelijkheid van Cinetol, lukt het niet om online een kaartje te kopen of heb je een andere vraag? Bel ons op 020 248 0186, we zijn bereikbaar op kantoordagen tussen 10:00 – 18:00. Per mail contact opnemen kan ook via info@cinetol.nl. Wij vragen publiek met klachten die passen bij het Coronavirus de richtlijnen van de rijksoverheid te volgen.

Select tickets
Standard ticket € 10.00
No longer available
Subtotal € 0,00
Service costs (€0,60 per ticket*)€ 0,00
Total € 0,00
* After covering the transaction costs, the remaining money is used to keep the Amsterdam Alternative newspaper available for free