Friday 13 January
Tickets Cinetol // 20:00 // € 10
MELON KALI | Album Release
Genre: R&B, boogie funk
Open: 20:00 - 22:30 hrs
Tickets: € 10
Line up: MELON KALI

MELON KALI

MELON KALI bestaat uit zangeres Vivian Tarmidi en producer en bassist Marc Sokpolie. Toen ze begonnen te schrijven, waren ze op zoek naar een sound op het grensvlak van R&B en boogie funk, iets wat ze graag zelf zouden willen horen, maar wat toen nog niet echt bestond. Hun inspiratiebronnen zijn onder andere Stevie Wonder, Anderson .Paak, Outkast en Steve Lacy. De afgelopen vijf jaar hebben ze al meerdere singles uitgebracht, maar in januari van 2023 komt hun eerste album “888 Fears” eindelijk uit. 

Vivian Tarmidi verlegt haar vocale grenzen en omarmt improvisatie. Zo vertelt ze haar persoonlijke verhaal in de vorm van muziek. Marc Sokpolie’s eerste album ‘Handgrenades and Butter’ met TrackAddicts werd goed ontvangen in zowel Nederland als op internationaal niveau. Verder heeft hij regelmatig met muzikanten als Jill Scott, Ursula Rucker, Eddie van Halen, Leon Ware, Defunkt’s Joe Bowie, Funkadelic’s Mary Griffin en Mike ‘Clip’ Payne gejammed. 

Op vrijdag 13 januari organiseert MELON KALI een release party en laten ze hun album voor het eerst live horen met band in Cinetol.

De avond zal afgesloten worden door DJ Jamey Trevor. 

Instagram
Spotify  

-INFO-
Datum | 13 januari
Deuren | 20:00
Aanvang | 20:30
Tickets | €10
Deel dit programma: https://cinetol.nl/events/melon-kali/

Praktische informatie
Deze show is rolstoeltoegankelijk. Heb je verder vragen over de toegankelijkheid van Cinetol, lukt het niet om online een kaartje te kopen of heb je een andere vraag? Bel ons op 020 248 0186, we zijn bereikbaar op kantoordagen tussen 10:00 – 18:00. Per mail contact opnemen kan ook via info@cinetol.nl. Wij vragen publiek met klachten die passen bij het Coronavirus de richtlijnen van de rijksoverheid te volgen.

Select tickets
Standard ticket € 10.00
No longer available
Subtotal € 0,00
Service costs (€0,60 per ticket*)€ 0,00
Total € 0,00
* After covering the transaction costs, the remaining money is used to keep the Amsterdam Alternative newspaper available for free