Wednesday 23 November
Tickets Cinetol // 20:30 // € 12,50
Melle | EP Release | support: Liza Lo
Genre: indie, pop
Open: 20:30 - 22:00 hrs
Tickets: € 12,50
Line up: Melle, Liza Lo

Melle | EP Release 

Melle neemt je mee in zijn nummers van organische geluiden en vaak met een troostende boodschap. Door uiteenlopende inspiraties als Tom Odell, Ruben Hein, The Beatles en Queen, wordt Melle geprikkeld om nieuwe muziek te maken. Dit vertaalt zich in kleine, emotionele liedjes maar ook in explosieve bandnummers. Verder is Melle ook de trotse bezitter van een verzameling aan bijzondere instrumenten die hij graag laat horen in zijn muziek. ‘The Reflection’ is de nieuwe single van singer-songwriter Melle. Vanaf het moment dat de eerste klanken te horen zijn, begint zijn verhaal.

Onderweg heeft Melle meerdere successen behaald. Zo won hij de ‘Nobel Award’ en ‘Mooie Noten’, kwam hij met zijn single ‘On The Road’ in de Viral 50 op Spotify en kwam ‘Run Run’ voor in de ‘3voor12 Song van het Jaar’ lijst. Daarnaast werd hij geselecteerd om mee te doen aan de Popronde, waar hij een van de meest geboekte acts werd. 

‘Morning Is Dawning’ komt op 4 november uit, en is als vierde EP van Melle de afsluiting van een eerste hoofdstuk. Voordat hij met zijn debuutalbum komt, wilde hij namelijk nog een keer de akoestische en intieme kant van zijn muziek naar voren laten komen. Dit kun je op 23 november zelf in Cinetol ervaren.

Spotify
Instagram

Liza Lo

Liza Lo deelt haar intieme, dromerige pop muziek. Een poëtische, warme wereld waar harmonie, Spaanse gitaren en een dun laagje synthesisers gecombineerd worden om Lo’s sound te vormen. Lo duikt in op het herwinnen van vertrouwen en de oneindige vorm die liefde aanneemt in het leven. Liza Lo is zowel in Noord-Holland als op de Balearische Eilanden opgegroeid. Veel inspiratie voor Lo’s muziek komt uit haar leven in Spanje; een plek waar natuur, reflectie en zelfontwikkeling centraal staan voor Liza Lo.

Instagram
Spotify

INFO 
Datum | 23 november 
Doors | 20:00 
Showtime | 20:30 
Tickets | v.v.k. 12,50, deur 14,50* 

* Let op: deze show zal seated plaats vinden, waardoor de capaciteit beperkt is 

Praktische informatie
Deze show is rolstoeltoegankelijk. Heb je verder vragen over de toegankelijkheid van Cinetol, lukt het niet om online een kaartje te kopen of heb je een andere vraag? Bel ons op 020 248 0186, we zijn bereikbaar op kantoordagen tussen 10:00 – 18:00. Per mail contact opnemen kan ook via info@cinetol.nl. Wij vragen publiek met klachten die passen bij het Coronavirus de richtlijnen van de rijksoverheid te volgen.

 

 

 

Select tickets
Standard ticket € 12.50
No longer available
Subtotal € 0,00
Service costs (€0,60 per ticket*)€ 0,00
Total € 0,00
* After covering the transaction costs, the remaining money is used to keep the Amsterdam Alternative newspaper available for free