Thursday 01 December
Tickets Cinetol // 20:00 // € 11,00
METROPOLO + SULTAN. + SØCKS
Genre: rock, pop, electronisch
Open: 20:00 - 22:30 hrs
Tickets: € 11,00
Line up: METROPOLO, SULTAN., SØCKS

METROPOLO  

METROPOLO is een muzikaal kruispunt uit Amsterdam. Deze band bevindt zich op de randjes van pop en rock en vermengt elektronische invloeden en elementen uit hiphop en trap in hun muziek. Hun debuut EP ‘The Great Romance’ is hier een goed voorbeeld van en reflecteert de scherpheid en humor in hun teksten. Je zou ze kunnen omschrijven als een combinatie van de Staat en Lana del Rey of van Billie Eilish en Royal Blood. 

Instagram
Spotify

SULTAN.

SULTAN. is een driekoppige rock ‘n roll band uit het midden van het land. Ze maken apocalyptische rock met eigenwijze muziek, die gaat over leven in het digitale tijdperk. Nummers die doen denken aan een combinatie van the Beatles en de Queens of the Stone Age, worden afgewisseld met uptempo dansnummers. Na hun debuut EP ‘ATTICUS’ zijn ze benoemd als ‘Never Mind the Hype-talent’ en deden ze meerdere malen mee aan de Popronde.

Instagram
Spotify

SØCKS

SØCKS is eerlijk, genuanceerd en altijd klaar om een boodschap te brengen. Deze vierpersoons synth en new-wave gebaseerde band neemt de luisteraar mee in een rondleiding door een wereld gevuld met realisme. Dit gebeurt vanuit andere perspectieven, waardoor ze je uitdagen om kritisch te denken over normaliteit. Met  inspiratie uit Elbow, New Order en De Staat, bestaat hun muziek uit rauwe teksten, technologische waves en dynamische composities.

Instagram
 

-INFO-
Datum | 1 December
Deuren | 20:00
Aanvang | 20:30
Tickets | €11,00

Praktische informatie
Deze show is rolstoeltoegankelijk. Heb je verder vragen over de toegankelijkheid van Cinetol, lukt het niet om online een kaartje te kopen of heb je een andere vraag? Bel ons op 020 248 0186, we zijn bereikbaar op kantoordagen tussen 10:00 – 18:00. Per mail contact opnemen kan ook via info@cinetol.nl. Wij vragen publiek met klachten die passen bij het Coronavirus de richtlijnen van de rijksoverheid te volgen.

Select tickets
Standard ticket € 11.00
No longer available
Subtotal € 0,00
Service costs (€0,60 per ticket*)€ 0,00
Total € 0,00
* After covering the transaction costs, the remaining money is used to keep the Amsterdam Alternative newspaper available for free