Wednesday 09 November
Tickets Cinetol // 20:00 // € 10
Tallulah Rose + Helena Casella & Joshua Lutz
Genre: jazz, neo-soul, funk
Open: 20:00 - 22:30 hrs
Tickets: € 10
Line up: Tallulah Rose, Helena Casella & Joshua Lutz

Tallulah Rose 

Tallulah Rose combineert aanstekelijke grooves en melodieën met etherische soundscapes en gevoelige poëzie. Dit vormt zich samen tot een groots en intrigerende uitspatting van geluid. Tallulah is sterk geïnspireerd door de jazz scene uit het Verenigd Koninkrijk. Met artiesten zoals Jordan Rakei, Robert Glasper, Lianne La Havas en Shabaka Hutchings, variëren haar invloeden van neo-soul, tot jazz, hiphop, funk en Afrikaanse muziek. 

Tallulah’s heldere stem zingt boven de warme saxofoon-elementen en het volle geluid van de band uit en vertelt over thema’s zoals helen, groeien en empowerment. Deze authenticiteit is dan ook terug te horen in haar debuut EP ‘Rise’, die onder andere voorkwam in de ‘Track of the week’ op BBC Radio Sounds. Op 9 november kun je haar optreden ervaren in Cinetol.

Spotify
Instagram

Helena Casella & Joshua Lutz

Het duo Helena Casella en Joshua Lutz is via het Conservatorium door verschillende muziekgenres samengevloeid en brengt nu een mix van Soul, R&b, hip hop en jazz. Ze wagen zich aan gearrangeerde covers die variëren van Joni Mitchell, tot João Bosco, James Blake en Tay Walker, maar spelen ook originele nummers. De show wordt een blend van keys en zang met enige percussie en vindt op 9 november in Cinetol plaats.

Instagram Helena

-INFO-
Datum | 9 november
Deuren | 20:00
Aanvang | 20:30
Tickets | €10

Select tickets
Standard ticket € 10.00
No longer available
Subtotal € 0,00
Service costs (€0,60 per ticket*)€ 0,00
Total € 0,00
* After covering the transaction costs, the remaining money is used to keep the Amsterdam Alternative newspaper available for free