Saturday 05 November
Tickets Cinetol // 20:30 // € 9,80
Langkamer + Sol Power
Genre: indierock, pop, country
Open: 20:30 - 23:00 hrs
Tickets: € 9,80
Line up: Langkamer, Sol Power

Langkamer (EN)

Door hun aanstekelijke meezingers waarin ze country, rock en indie laten overlappen, hebben ze zichzelf als een van UK’s meest boeiende bands weten neer te zetten. Hun debuut ‘West Country’ zit vol met hooks, verrassende melodieën en duellerende gitaargeluiden. Met inspiratiebronnen zoals Pavement, Creedence Clearwater Revival en Big Thief, blijven de teksten van Langkamer hangen en er is nauwelijks een moment zonder een energetische uitspatting. Door de combinatie van emotionele elementen en teksten met een knipoog, weet de muziek je te raken zonder zwaar te worden. 

De afgelopen negen maanden hebben ze in Engeland, België en Nederland getourd en zijn ze onder andere het voorprogramma geweest van Bull en Fenne Lily. Op 5 november komen ze ook in Cinetol optreden.

Spotify
Instagram

 

Sol Power

De Amsterdamse band Sol Power brengt onvoorspelbare, pop met politieke teksten en een hoge energie. Geïnspireerd door Housemartins, Daryll-Ann en Wonder Stuff stappen ze af  van de meer alledaagse post-punk en throwbacks naar de 90’s en proberen ze zo een nieuwe draai te geven aan hun muziek met hun aanlokkelijke harmonieën. In hun teksten spreken ze over ongenoegen en vervreemding op een humoristische toon en reflecteren ze hun nuchtere mindset in hun muziek. Verder spelen onder andere ook alumni van Taymir en Max Meser in de vierkoppige band. Sol Power's eerste singel komt ook uit op de dag van het concert. 

Instagram

 

-INFO-
Datum | 5 november
Deuren | 20:45
Aanvang | 21:15
Tickets | €9,80

Select tickets
Standard ticket € 9.80
No longer available
Subtotal € 0,00
Service costs (€0,60 per ticket*)€ 0,00
Total € 0,00
* After covering the transaction costs, the remaining money is used to keep the Amsterdam Alternative newspaper available for free