Thursday 27 October
Tickets Cinetol // 20:00 // € 12
De Witte Kunst + Huub Prins
Genre: synthpop, Nederlandstalig
Open: 20:00 - 22:30 hrs
Tickets: € 12
Line up: De Witte Kunst, Huub Prins

De Witte Kunst

De Witte Kunst is een Nederlandse muziekgroep, bestaande uit multi-instrumentalist Lyckle de Jong en schrijver/ zanger Koen van Bommel. Samen maken ze synthpop die een beetje onbezonnen klinkt maar ook over thema’s spreekt zoals het dromen over een betere wereld, de angst om aangeraakt te worden en hoe je nou eigenlijk een plekje voor jezelf kunt creëren in deze chaotische wereld. Het resultaat is een manifest dat eerder vragen oproept dan het beantwoordt en het is goed mogelijk dat de luisteraar in een staat van verwarring terechtkomt. Shows van de Witte Kunst worden vaak gekenmerkt door verkleedpartijen en barsten van de energie. Op 20 oktober komt hun EP Spek en Bonen uit die je onder andere op 27 oktober in Cinetol kunt beluisteren.   

Instagram
Spotify

Huub Prins

Huub Prins is het pop-extravaganza alter-ego van Elias Elgersma, bekend van The Homesick en Yuko Yuko. In 2020 bracht de Groningse muzikant zijn eerste albums ‘Buitenspel’ en ‘De Rat’ uit. Zijn muziek bestaat uit eigenaardige en zelfreflectieve nederpop liedjes die gaan over vriendschap en slechte gewoontes. In maart 2022 bracht de markante vocalist zijn album ‘Hoofdpersoon’ uit, geïnspireerd door artiest als MAM, The The, en Kate Bush.

Instagram
Spotify

-INFO-
Datum | 27 oktober
Deuren | 20:00
Aanvang | 20:30
Tickets | €12

Select tickets
Standard ticket € 12.00
No longer available
Subtotal € 0,00
Service costs (€0,60 per ticket*)€ 0,00
Total € 0,00
* After covering the transaction costs, the remaining money is used to keep the Amsterdam Alternative newspaper available for free