Friday 04 November
Tickets Cinetol // 20:00 // € 12,50
Roos Blufpand
Genre: elektropop, Nederlandstalig
Open: 20:00 - 23:00 hrs
Tickets: € 12,50
Line up: Roos Blufpand

Roos Blufpand

Nederlandstalige elektropop 

Maak je klaar voor brutale teksten met dansbare reggaeton beats, EDM hooks en diepe synths. Dansbaar en empowering voor iedereen die een reminder kan gebruiken dat je goed bent zoals je bent. Denk aan de directheid van Merol, de diepgang van Froukje en de elektronica van Fever Ray, maar dan in een unieke Roos echt-nep-tweedehands-bont-jas. 

Naast haar eigen tours deelde Roos in Paradiso het podium met onder andere Caro Emeralden Tangarine, stond ze in het voorprogramma van De Dijk en heeft ze samen met Paul de Munnik een duet geschreven. Verder benadrukt Roos onderwerpen die variëren van maatschappelijk verantwoord ondernemen, tot het duurzaam maken van haar merchandise, het open spreken over haar mentale gezondheid en het samenwerken met stichtingen als Bont voor Dieren en de Plastic Soup Foundation. Op 4 november komt ze in Cinetol een energieke show geven waarbij je wel moét bewegen. 

Nieuwe Noten over haar single ‘’Ruis’’: ‘’Heerlijke deinende noise, een sloom ritme en een prachtige poëtische tekst over onze gedachten die ons nogal eens op het verkeerde spoor zetten.’’

Instagram
Spotify

-INFO-
Datum | 4 november
Deuren | 20:00
Aanvang | 20:30
Tickets | €12,50
Facebook-event | link

Praktische informatie
We volgen voor dit evenement de actuele maatregelen van het RIVM. Bekijk deze hier. Deze show is rolstoeltoegankelijk. Voor meer informatie kan je altijd contact met ons opnemen door te mailen naar info@cinetol.nl.

Select tickets
Standard ticket € 12.50
Available until 4 November 2022, 20:00
Subtotal € 0,00
Service costs (€0,60 per ticket*)€ 0,00
Total € 0,00
* After covering the transaction costs, the remaining money is used to keep the Amsterdam Alternative newspaper available for free