Wednesday 14 September
Tickets Cinetol // 20:00 // € 9,50
The Spyrals
Genre: rock n roll, garageblues, alt-country
Open: 20:00 - 23:00 hrs
Tickets: € 9,50
Line up: The Spyrals

The Spyrals

The Spyrals zijn het geesteskind van Jeff Lewis, die gewapend met een gitaar, mondharmonica en een fuzzpedaal zijn muziek aan de wereld wil laten horen. Inmiddels doet hij dat samen met een aantal bandleden, maar nog steeds met als doel nieuwe muziek met een oude ziel te maken. Dat betekent rauwe, back-to-basics rock ‘n roll, met vleugjes garage-blues, psychedelische grooves en een portie alt-country.

Een nieuw album is altijd een reden om te touren, ook als het album uit 2020 kwam. Extra speciaal is dat deze uit is gekomen bij Fuzz Club, het label van Mac DeMarco. ‘Same Old Line’ is de laatste release van The Spyrals, en doet denken aan een mengeling van The Velvet Underground, 13th Floor Elevators, The Stooges maar dan in een jasje gestoken van Neil Young, Bob Dylan en Muddy Waters. Op woensdag 14 september komt de band na twee jaar eindelijk hun nieuwe songs laten horen in Cinetol.

-INFO-
Datum | 14 September
Deuren | 20:00
Aanvang | 20:30
Tickets | €9.50

Select tickets
Standard ticket € 9.50
No longer available
Subtotal € 0,00
Service costs (€0,60 per ticket*)€ 0,00
Total € 0,00
* After covering the transaction costs, the remaining money is used to keep the Amsterdam Alternative newspaper available for free