Saturday 29 October
Tickets Cinetol // 20:30 // € 10
FAST DE + support: Marta Arpini
Genre: jazz, psych, synth
Open: 20:30 - 23:00 hrs
Tickets: € 10
Line up: FAST DE, Marta Arpini

FAST DE

Fast DE is de nieuwe band van Nederlandse componist en bassist Daniël Eskens.Met een muzikale achtergrond in verscheidene acts in richtingen van indie en  jazz, waaronder Jo Goes Hunting, en jarenlang componeren en experimenteren in de studio, heeft hij FAST DE van de grond gekregen. Met invloeden uiteenlopend van Soulwax tot Billy Strayhorn en Bela Bartok tot Brian Wilson, maakt FAST DE een geluid dat verfrissend uniek is, waarin electronica, jazz, psychedelica en alternatieve pop samenkomen. 

Op FAST DE's debuutalbum Sight Inside verwelkomt Eskens je in een kaleidoscopische mengeling van complexe ritmes, enthousiaste improvisatie en speelse melodie, een kleurrijke choreografie van geluid. Live speelt Eskens de synths en bas, en neemt hij een drummer en gitarist mee, om de hele zaal op te vullen met FAST DE's complexe kleurrijke geluid.

Spotify
Instagram 

Marta Arpini

Marta Arpini is een singer songwriter en composer uit Italië en maakt muziek, die indie, alt jazz, folk en rock samenbrengt. Ze weet de luisteraar te verrassen met lyrische teksten, die soms wat speelser zijn en andere keren wat meer fragiel en kwetsbaar. 

Verder is Marta ook de songwriter en frontvrouw van de indierock band tiigre. Op 29 oktober kun je haar muziek ervaren als voorprogramma van FAST DE.  

Spotify
Instagram 
 

-INFO-
Datum | 29 Oktober
Deuren | 20:45
Aanvang | 21:15
Tickets | €10

 

Select tickets
Standard ticket € 10.00
No longer available
Subtotal € 0,00
Service costs (€0,60 per ticket*)€ 0,00
Total € 0,00
* After covering the transaction costs, the remaining money is used to keep the Amsterdam Alternative newspaper available for free