Wednesday 28 September
Tickets Cinetol // 20:00 // € 10
LOE. + CHARLOT + COEUR
Genre: dreampop, indie
Open: 20:00 - 23:00 hrs
Tickets: € 10
Line up: LOE, CHARLOT, COEUR

LOE. + COEUR + Charlot.

LOE. 

Het wegglijden van tijd, de wereld in je hoofd en het vinden van balans. Dit zijn onderwerpen waar LOE. in hun Nederlandstalige nummers over vertellen. Via oprechte vocalen, spoken word en een collectie dromerige klanken nemen ze je mee in op reis door een avontuur van indiepop met invloeden uit jazz en kleinkunst. Hun eerste EP verschijnt binnenkort.

Charlot

Hoe kan je bang zijn voor zoiets fijns? Soms zijn de engste dingen in het leven het mooist. CHARLOT vertelt dit soort verhalen, ze geniet van de ironie van het contrast. Met warme strijkergeluiden, synthesizer en haar serene stem zet ze deze verhalen om in muziek. Nu haar debuut-EP Darker Than The Moon uit is, werkt ze aan nieuwe muziek met haar band, en met Tessa Rose Jackson en Darius Timmer. CHARLOT is geïnspireerd door artiesten als Regina Spektor, Agnes Obel en AURORA. Dit jaar stond ze al op Grasnapolsky, doet ze support voor Froukje en staat ze op de Popronde. 

Coeur 

De band genaamd Coeur is een alternatieve band die hun performance authentiek en veelzijdig invult. Je wordt tijdens de set diep geraakt door epische uitspattingen, maar ook door het kleine kwetsbare, dat recht vanuit het hart van ieder bandlid gespeeld wordt, geheel toepasselijk met de bandnaam, het franse woord voor hart. 

-INFO-
Datum | 28 September
Deuren | 20:00
Aanvang | 20:30
Tickets | €10

Select tickets
Standard ticket € 10.00
No longer available
Subtotal € 0,00
Service costs (€0,60 per ticket*)€ 0,00
Total € 0,00
* After covering the transaction costs, the remaining money is used to keep the Amsterdam Alternative newspaper available for free