Monday 29 August
Tickets Cinetol // 20:00 // € 9
FRÉ | CVA afstudeer avond
Genre: Singer-songwriter
Open: 20:00 - 23:00 hrs
Tickets: € 9
Line up: FRÉ

FRÉ | CVA + Music Declares Emergency NL 

Maandag 29 Augustus presenteert FRÉ, artiestennaam van Frederike Berendsen, haar afstudeerproject van het Conservatorium van Amsterdam. Ze speelt niet alleen nieuwe muziek, afkomstig van haar binnenkort uitkomende EP, maar ook haar masterscriptieproject "A 4 Step Guide to Reducing Your Environmental Impact as an Artist in Today's Music Industry" voor aanvang van het concert. 
 
FRÉ
Hoewel FRÉ een avondmens is schrijft ze haar meeste nummers bij zonsopkomst, als de wereld nog stil is en haar innerlijke criticus nog ligt te slapen. Daar, het liefst in de bossen om haar studio, graaft ze diep, haalt ze de onzin eruit en schrijft ze goudeerlijke, zeer persoonlijke teksten. FRÉ maakt intieme muziek, die je raakt en meeneemt, alsof je zelf de zon ziet opkomen bij het luisteren.
 
Momenteel werkt FRÉ aan een nieuwe EP omtrent het thema vrouwelijkheid, een intieme EP waarin ze haar visie uiteenzet. Het geluid brengt je naar een avontuurlijk muzikaal landschap, met invloeden van Billie Eilish, Kimbra en Bon Iver. Met haar band zal ze deze avond nummers van deze EP ten gehore brengen, een avontuur waarin je helemaal in meegenomen wordt. Kom mee op avontuur, 29 september in Cinetol.

FRÉ Instagram
FRÉ Spotify
 

Music Declares Emergency NL
Een jaar geleden werd FRÉ medeoprichter van de Nederlandse tak van internationale organisatie Music Declares Emergency, een organisatie van muzikanten, muziekprofessionals en klimaatwetenschappers die een noodoproep hebben gedaan om het klimaat te beschermen. Deze avond wordt het eerste evenement van Music Declares Emergency Nederland, waar je kan leren over de organisatie en deel kan nemen, en een speciale gepaste verrassing ontvangt.

Music Declares Emergency NL Site
 

INFO
Datum | 29 Augustus
Deuren | 20:00
Aanvang | 20:30
Voorverkoop | €9
Deurprijs | €11
Facebook Event | link

 

Select tickets
Standard ticket € 9.00
Available until 29 August 2022, 20:00
Subtotal € 0,00
Service costs (€0,60 per ticket*)€ 0,00
Total € 0,00
* After covering the transaction costs, the remaining money is used to keep the Amsterdam Alternative newspaper available for free