Friday 09 September
Tickets Cinetol // 20:00 // € 10
PALE PUMA + Mood Bored
Genre: dreampop, indie
Open: 20:00 - 23:00 hrs
Tickets: € 10
Line up: Pale Puma, Mood Bored

PALE PUMA + Mood Bored

Pale Puma
PALE PUMA is een Amsterdamse dreampopband, opgericht door songwriter en zanger/gitarist Django Duijns. PALE PUMA is beïnvloed door onder andere Alvvays, Beach Fossils en DIIV, met rinkelende gitaren en dromerige vocalen. Duijn's nummers hebben een scherp oog voor introspectie, maar ook een nadruk op grootse reffreinen. PALE PUMA is momenteel bezig met het opnemen van hun debuutalbum met Marien Dorleijn van Moss. De eerste singles zijn al te beluisteren, en zeker het aanzetten en live beluisteren waard. 

Spotify
Instagram
 

Mood Bored
Een existentiële crisis die voelt als een zomerbriesje. Met een eigen geluid vol poppy hooks, punky basslines en rauwe gitaren bestormt Mood Bored het indierocklandschap. De drie vrienden uit Tilburg maken nostalgische liedjes over het vinden van je plek in een wereld waarin alles verneukt lijkt te zijn. Vanaf september is Mood Bored live te zijn tijdens de popronde, maar met name bij Cinetol.

Spotify
Instagram

-INFO-
Datum | 9 September
Deuren | 20:00
Aanvang | 20:30
Tickets | €10
 

Select tickets
Standard ticket € 10.00
No longer available
Subtotal € 0,00
Service costs (€0,60 per ticket*)€ 0,00
Total € 0,00
* After covering the transaction costs, the remaining money is used to keep the Amsterdam Alternative newspaper available for free