Wednesday 31 August
Tickets Cinetol // 20:30 // € 10
Club Andromeda
Genre: Electronic, Eclectic
Open: 20:30 - 23:30 hrs
Tickets: € 10
Line up: DROMéDA, Mette Krah

Club Andromeda

Vanuit een ver sterrenstelsel naar de Cinetol, presenteren wij u Club Andromeda, een schitterende avond met een uniek optreden van DROMéDA, DJ-sets om bij te dansen, en een expositie van Mette Krah.

DROMéDA

DROMéDA is het soloproject van Amsterdams producer en part time vocalist Tyron Woerdings. Opgegroeid op muziek van Patti Smith en Massive attack, begon hij op zijn 18e zelf tracks te produceren en schrijven. Met zijn variërende, ritmische, elektronische sound probeert hij zo min mogelijk in hokjes te denken. Met zijn onlangs uitgebrachte debuutplaat; Andromeda: Concrete Circle vertelt hij over zijn knipperlichtrelatie met het Amsterdamse nachtleven. Deze avond speelt hij zijn exclusieve debuutshow bij Club Andromeda, waar de sterren van de hemel komen vallen.

Spotify
Instagram

Mette Krah 

Mette Krah is autodidact fotograaf uit Amsterdam. Ze werkt volledig analoog op zowel kleinbeeld als middenformaat. Haar werk is experimenteel van aard; in haar donkere kamer bewerkt ze negatieven met verschillende materialen en chemicaliën om zo vanuit alledaagse beelden een buitenaards beeld te creëren. Ze laat zich inspireren door werk van kunstenaars als Shōmei Tōmatsu, Man Ray en Jan Švankmajer. 

Instagram

Deze expositie vindt plaats in de Tolbar, het cafe van Cinetol, in hetzelfde pand.

-INFO-
Datum | 31 Augustus
Deuren | 20:00
Aanvang | 20:30
Tickets | €10

Select tickets
Standard ticket € 10.00
Available until 31 August 2022, 21:30
Subtotal € 0,00
Service costs (€0,60 per ticket*)€ 0,00
Total € 0,00
* After covering the transaction costs, the remaining money is used to keep the Amsterdam Alternative newspaper available for free