Friday 15 July
Tickets Cinetol // 20:30 // € 10
HALF CAB + Floodlines + allcaps.
Genre: rock, psych, garage
Open: 20:30 - 23:30 hrs
Tickets: € 10
Line up: HALF CAB, Floodlines, allcaps.

HALF CAB + Floodlines + allcaps.

HALF CAB

HALF CAB is een jonge band uit Den Haag. Met de energie van punk en aanstekelijkheid van pop gooien ze de sloopkogel door elke stad waar ze langskomen, en soms ook waar ze nooit geweest zijn. Het gerucht gaat dat Weezer door HALF CAB geïnspireerd is. Er gaat ook een gerucht rond dat dat bullshit is, maar wie geeft een fuck, kom gewoon naar de show en koop de merch want de band moet de huur betalen. Maar op een serieuze noot, HALF CAB is ambitieus, en doet er alles aan om zo lang mogelijk actief te blijven. Binnenkort komt debuutalbum I'd Rather Be Dead Than 40 uit, en komen ze naar Cinetol om die sloopkogel van dichtbij te laten zien.

Floodlines 
Floodlines is een Amsterdams/Utrechtse band met vier leden die in andere formaties al eerder binnen de underground punkscene hun strepen hebben verdiend (Fix Things First, Take No Prisoners, Rats and Daggers). Met dromerige verhalende teksten brengen zij een literaire touch in het pop-punk genre en balanceren ze tussen moderne emo en old school indierock.

allcaps.
allcaps. is een door emo en poppunk geïnspireerde band uit Noord-Brabant. Verwacht shreddende riffs, nekbrekende breakdowns en catchy sing-alongs. De energie die van het podium afspat zal je hoe dan ook laten bewegen, of je het nou wil of niet.

-INFO-
Datum | 15 juli
Deuren | 20:45
Aanvang | 21:15
Tickets | €10

Select tickets
Standard ticket € 10.00
No longer available
Subtotal € 0,00
Service costs (€0,60 per ticket*)€ 0,00
Total € 0,00
* After covering the transaction costs, the remaining money is used to keep the Amsterdam Alternative newspaper available for free