Wednesday 20 July
Tickets Cinetol // 20:00 // € 10
INKT + Maya Shanti
Genre: indiepop, indie
Open: 20:00 - 23:00 hrs
Tickets: € 10
Line up: INKT, Maya Shanti

INKT + Maya Shanti

INKT
INKT maakt melancholische indiepop met eigenzinnige Nederlandse teksten over alledaagse dingen. Een lang gesprek op een warme zomeravond. Een verhitte discussie en suizende oren. De wind die om je gezicht slaat als je aangeschoten naar huis fietst. Elke track de soundtrack voor een film die niet bestaat. Oprecht en emotioneel, intiem en meeslepend.
 
Het Amsterdamse stel heeft een lange staat van dienst. In 2018 presenteerden ze hun debuutalbum in een uitverkocht TivoliVredenburg. Na een flinke muzikale omzwerving en
de geboorte van hun dochter hebben ze hun muzikale thuis gevonden. Vanaf februari 2022 komt na een lange schrijfperiode een reeks nieuwe singles uit, met als eerste de radicale track Joker. Joker is een ode aan de blinde liefde. De wil om zo sterk lief te hebben dat de pijn een kleine bijkomstigheid is. Hun tweede single Te Veel werd door Spotify niet alleen in New Music Friday NL geplaatst,  maar stond ook op de cover van een van de belangrijkste editorial indie-playlists. Hun volgende single Wij Hebben De Liefde  kwam uit op 20 mei 2022. Een meeslepende indieballad om keihard mee te zingen. Een strijdlied voor jezelf en een ode aan de hoop.

Instagram
Spotify


Maya Shanti
Nederlandstalige singer-songwriter Maya Shanti weet haar publiek te raken met haar warme, breekbare sounds en haar oprechte teksten. Maya haalt haar inspiratie uit haar publiek, familie en eigen ervaringen. “Interactie en emoties delen met het publiek zijn voor mij heel belangrijk, omdat ik merk dat muziek voor veel mensen een uitlaatklep is. Of je nu muziek maakt of luistert, of je lacht of huilt en of je getroost of geïnspireerd wordt, muziek is een taal die iedereen begrijpt.”
 
Maya is opgegroeid in een muzikale familie en studeerde in 2021 af aan de Herman Brood Academie. Al tijdens haar studie onderscheidde ze zich als hardwerkende muzikant, stond ze voor een uitverkochte grote zaal van Paradiso, deed ze het voorprogramma van Tash Sultana met The Pierce brothers en werkte ze samen met Mr. Probz.

Instagram
Spotify

-INFO-
Datum | 20 juli
Deuren | 20:00
Aanvang | 20:30
Tickets | €10

 

Select tickets
Standard ticket € 10.00
Available until 20 July 2022, 20:00
Subtotal € 0,00
Service costs (€0,60 per ticket*)€ 0,00
Total € 0,00
* After covering the transaction costs, the remaining money is used to keep the Amsterdam Alternative newspaper available for free