Sunday 17 July
Tickets Cinetol // 20:00 // € 10
MarynCharlie | EP Release Show
Genre: indiepop
Open: 20:00 - 23:00 hrs
Tickets: € 10
Line up: MarynCharlie

MarynCharlie | EP Release Show

MarynCharlie is een zangeres & songwriter uit Amsterdam, die dromerige indiepop maakt. Ze groeide letterlijk op in een huiskamerstudio, en begon met het opnemen van K3-covers. Ze probeerde vervolgens alles uit wat maar kon, verruilde haar viool en hockeystick voor zangles en ontdekte het schrijven en opnemen van eigen nummers, ‘Het moment dat ik besefte dat ik over alles kon schrijven wat ik zelf voelde en dacht, was ik helemaal hooked. Het biedt me sowieso een uitlaatklep: het lucht enorm op om over alles schrijven wat ik zelf voel en denk.” Sindsdien is ze druk bezig met haar eigen muziek.

Op Spotify, Instagram en Tiktok neemt haar bereik snel toe, Amazon Prime kocht de rechten op Ginger Beer, ze levert zangpartijen voor DJ’s (onder andere op Spinning & Musical Freedom) en op 3FM imponeerde ze als Parel van de nacht. Ze heeft een aantal singles gereleased, die je al kan beluisteren, en 15 juli zal haar eerste EP ‘ Life is overwhelming’ uitkomen. Deze avond, hoewel twee dagen later, zal de officiele releaseshow zijn, die je niet wil missen!

Spotify
Instagram

-INFO-
Datum | 17 Juli
Deuren | 20:00
Aanvang | 20:30
Tickets | €10

Select tickets
Standard ticket € 10.00
Available until 17 July 2022, 20:00
Subtotal € 0,00
Service costs (€0,60 per ticket*)€ 0,00
Total € 0,00
* After covering the transaction costs, the remaining money is used to keep the Amsterdam Alternative newspaper available for free