Thursday 30 June
Tickets Cinetol // 20:00 // € 10
Dayo | EP Release (support: Daisy Chain)
Genre: indiefolk, dreampop
Open: 20:00 - 23:00 hrs
Tickets: € 10
Line up: Dayo, Daisy Chain

Dayo | EP Release
Support: Daisy Chain

Dayo is een 23-jarige Nederlands-Nigeriaanse singer-songwriter. Geïnspireerd door artiesten zoals Lianne La Havas, Billie Eilish, Alice Phoebe Lou, Eefje de Visser en Anna Leone schrijft ze dromerige en vaak melancholische liedjes. In haar liedjes schrijft ze over volwassen worden, mentale gezondheid, haar kijk op het leven en persoonlijke ervaringen. 27 mei komt haar nieuwe single Beer uit, die je alvast kan luisteren als voorproefje op haar nieuwe EP en liveshow.

Haar nieuwe opkomende EP neemt je mee in een verhaal over haar leven het afgelopen jaar. Depressie, dissociatie, wanhoop, inzicht en hoop zijn thema's die allemaal voorbijkomen in 'De Dromen Boven'. Zachte, liefdevolle indiepop, met Dayo’s mooie stem en bijzondere vertelkunst als basis belooft het een zeer mooie show te worden.

 

Spotify
Instagram

Support: Daisy Chain

Daisy Chain is een dreampop-band uit Utrecht, gevormd op de Herman Brood-academie. Sterk geïnspireerd door triphop maken ze dromerige muziek met chille beats. Denk aan bands als Beach House, Air en Portishead. Ze zijn al een tijdje aan de weg aan het timmeren, en binnenkort komt hun debuut-EP uit.

-INFO-
Datum | 30 Juni
Deuren | 20:00
Aanvang | 20:30
Tickets | €10

Select tickets
Standard ticket € 10.00
No longer available
Subtotal € 0,00
Service costs (€0,60 per ticket*)€ 0,00
Total € 0,00
* After covering the transaction costs, the remaining money is used to keep the Amsterdam Alternative newspaper available for free