Friday 23 September
Tickets Cinetol // 20:30 // € 11,75
ZOUJ
Genre: electropop, hyperpop, samplepop
Open: 20:30 - 23:30 hrs
Tickets: € 11,75
Line up: ZOUJ

UPDATE:

De Kade heeft helaas heeft moeten afzeggen wegens zieke bandleden. Het optreden van Zouj gaat door met dezelfde tijden (20:45 deuren, 21:15 show).

ZOUJ
Zouj is de meest funked up hyperpop noise band waar je nog niet van hebt gehoord. In de woorden van het brein achter de chaos Adam Abdelkader Lenox: 'Ik probeer mijn machines zo menselijk mogelijk te laten klinken, door ze errors, randomness en tempowisselingen te geven, en tegelijk mijzelf als mens zoveel mogelijk als machine te laten klinken.' Lenox probeert de ziel in synthetische geluiden te vinden. Geïnspireerd door videogames, DIY noise bands, tv-kanaal Adult Swim (dat zijn video's vaker heeft uitgezonden) en het gevoel dat alles uit elkaar valt, maakt ZOUJ het meest oprechte surrealistische geluid van 2022. ZOUJ is ook nog eens meer dan een eenmansproject, het is een scene, een netwerk van muzikanten en een geweldige liveband met tot vijf mensen die onwerkelijke momenten bezorgen, met evenveel dissonantie als euforie.

Spotify
Instagram

De Kade
Zet een stap in een Nederlandstalig sample-pop avontuur. Catchy, slick geproduceerde songs in een underground jasje. Na een jarenlange zoektocht heeft muzikant Nick van Leeven eindelijk het project van zijn dromen van de grond gekregen. Alles begint opgesloten op de zolderkamer met alleen Nick en een laptop. Gore beats en dreunende bassen samen met de kwetsbare vocals geven de Nederlandse popmuziek een nieuwe, frisse impuls, die zich ook live zeer lekker uit.

Instagram

-INFO-
Datum | 23 september
Deuren | 20:45
Aanvang | 21:15
Tickets | €11,75* 
Facebook Event | link

*Deze show is gratis voor leden van We Are Public

Select tickets
Standard ticket € 11.75
No longer available
Subtotal € 0,00
Service costs (€0,60 per ticket*)€ 0,00
Total € 0,00
* After covering the transaction costs, the remaining money is used to keep the Amsterdam Alternative newspaper available for free