Thursday 16 June
Tickets Cinetol // 20:00 // € 10,50
AKA Block (support: Maddy Moreah)
Genre: lo-fi, r&b
Open: 20:00 - 23:00 hrs
Tickets: € 10,50
Line up: AKA Block Maddy Moreah Pete Philly

AKA Block

AKA Block komt terug naar zijn geboortestad voor zijn eerste Amsterdamse show. Block, die in London woont, is een lid van de grote stam van slaapkamersongwriters en -producters. Left field pop/r&b is een generalisering, maar wel in de goede richting, en de onderwerpen van zijn teksten zijn zo onvoorspelbaar als het Nederlandse weer. Eclectisch, maar op basis van synth-y r&b en lo-fi soundbites, voor een uniek en extreem cool geluid.

Met een album en een uitgebreide voorraad singles, die hij uitbrengt zodra ze af zijn, timmert AKA Block al een tijdje aan de weg, en hoewel hij al jaren in London woont en optreedt, is het nu tijd voor Amsterdam, met een exclusieve show in Cinetol. 

Met speciaal gastoptreden van Pete Philly.

Spotify
Instagram

Support: Maddy Moreah

Amsterdamse singer-songwriter en haar Amsterdamse band kunnen op magische wijze elk podium omtoveren tot een warme, zwoele zomermiddag. Ze maakt al muziek sinds haar twaalfde, en schrijft al jaren haar eigen nummers. Haar debuut-EP Monkeymind kwam vorige maand uit, en is zeker het beluisteren waard.

Spotify
Instagram

-INFO-
Datum | 16 juni
Deuren | 20:00
Aanvang | 20:30
Tickets | €10,50

Select tickets
Standard ticket € 10.50
No longer available
Subtotal € 0,00
Service costs (€0,60 per ticket*)€ 0,00
Total € 0,00
* After covering the transaction costs, the remaining money is used to keep the Amsterdam Alternative newspaper available for free