Wednesday 25 May
Tickets Cinetol // 20:00 // € 9,50
KomPact: MERICE, Max Hell, Liu Luca
Genre: rock, indie
Open: 20:00 - 23:00 hrs
Tickets: € 9,50
Line up: MERICE, Max Hell, Liu Luca

KomPact: MERICE, Max Hell, Liu Luca

Hete nieuwkomers MERICE en LIU LUCA studeren af met een knallende show die je moet zien. Maak je klaar voor een mix van punkachtige eclectische sounds en dansbare rock. Als kers op de taart komt Max Hell om de avond af te trappen. 

MERICE 

Kracht geven en alles binnenstebuiten gooien. Dat is het thema dat centraal staat in de songs van Amsterdamse alternatieve rockband MERICE. Met een mysterieuze sound vol fuzz gitaar, in-your-face songteksten en catchy melodiën begeleid frontwoman Merice je door haar beleveniswereld.

LIU LUCA

LIU LUCA is een R&B / rock bandje uit Amsterdam. De band is voornamelijk samengesteld uit een groep klasgenoten van de opleiding Pact+. LIU LUCA raakt geïnspireerd door rock en R&B muziek uit de jaren 2000 en zorgt daarmee voor een unieke combinatie met eigen werk en covers.

Max Hell

Een gruizig en dynamisch viertal. De band Max Hell is vernoemd naar de persoon Max Hell, de zanger die de liedjes schrijft. In 2021 verscheen hun eerste album 'school', dat grotendeels opgenomen is in de slaapkamer van Max. Max Hell gebruikt vaak de 'loud-quiet-loud' formule van bands als Pixies en Nirvana, maar combineert dat met een vleugje Bowie.

-INFO-
Datum | 25 Mei
Deuren | 20:00
Aanvang | 20:30
Tickets | €9,50

 

Select tickets
Standard ticket € 9.50
No longer available
Subtotal € 0,00
Service costs (€0,60 per ticket*)€ 0,00
Total € 0,00
* After covering the transaction costs, the remaining money is used to keep the Amsterdam Alternative newspaper available for free