Friday 06 May
Tickets Cinetol // 20:45 // € 9,50
Wap Shoo Wap Presents: Los Hurricanes (USA) + The Mocks (NL)
Genre: Rock 'n roll, punk
Open: 20:45 - 02:30 hrs
Tickets: € 9,50 / Door: 10,50
Line up: Los Hurricanes, The Mocks, Wap Shoo Wap

Wap Shoo Wap Presents: Los Hurricanes (USA) + The Mocks (NL)

Wap Shoo Wap is naast clubavond ook een platenlabel geworden: Wap Shoo Wap Records! Maar vanavond in Cinetol weer een ouderwetse avond met hi-energy rock 'n roll bands en DJ's uit Amerika en Nederland.

Los Hurricanes (California, USA)
Deze Mexicaanse Amerikanen uit Santa Ana in California maken zoals ze zelf noemen "Maximum Chicano Rock 'n Soul"! Oftewel een explosieve mix van pittige rhythm 'n blues, rock 'n roll, surf en 60's waar je heupen geen verweer tegen hebben.

The Mocks (NL)
Dit trio speelt net zo messcherp als ze eruit zien! Up-tempo 60's beat, rhythm 'n blues en rock 'n roll van het hoogste niveau. En dat allemaal strak in 't pak met de vlam in de pan!

En de heren van Wap Shoo Wap Records trekken weer een blik vinyl DJ's open om voor en na de bands je voeten in beweging te houden met de beste floor-fillers van de jaren '60 tot nu.

-info-
Datum | 6 Mei
Deuren | 20:45
Aanvang | 21:15
Tickets | €9.50

Praktische informatie:
Volgens de huidige richtlijnen van het RIVM is deze show toegankelijk zonder testen voor toegang. Deze show is rolstoeltoegankelijk.

Select tickets
Standard ticket € 9.50
No longer available
Subtotal € 0,00
Service costs (€0,60 per ticket*)€ 0,00
Total € 0,00
* After covering the transaction costs, the remaining money is used to keep the Amsterdam Alternative newspaper available for free