Sunday 03 April
Tickets Cinetol // 20:00 // € 10
Cinetol Presents: Huub Prins (support: Burger Service)
Genre: electropop, nederpop
Open: 20:00 - 23:00 hrs
Tickets: € 10
Line up: Huub Prins

Cinetol Presents: Huub Prins

Huub Prins is de naam van het alter-ego van Elias Elgersma, bekend van The Homesick en Yuko Yuko. De muziek van Huub Prins een Nederlandstalig pop-extravaganza. Elke knop van zijn synthesizer wordt gebruikt, met als resultaat rijke en stuiterende synthpop, old school maar fris. Zijn zangstem doet denken aan een digitale Herman van Veen, waarmee hij eigenaardige en zelfreflectieve nederpopliedjes zingt, over vriendschap en slechte gewoontes. 

Eerder bracht hij al twee albums uit, en in maart 2022 debuteert de markante vocalist zijn nieuwe plaat Hoofdpersoon, geïnspireerd door onder andere MAM, The The en Kate Bush. Ook live heeft hij een gedegen reputatie, waarbij hij, in z’n eentje, het hele podium inneemt en opvult. 3voor12 schreef: ‘Huub zet een sterke performance neer en weet het publiek om zijn vinger te winden.’ Komt dat zien, komt dat zien!

Support: Burger Service
Burger Service is het soloproject van Jan Tromp, geboren in Venlo. Burger Service is Nederlandstalige lofi, wave met een Limburgs tintje en een chille attitude. Hij zingt over onder andere het leven, jeugdherinneringen en opgesloten zitten in een supermarkt. 

INFO
Datum | 3 april 2022
Deuren | 20:00
Aanvang | 20:30
Tickets | €10
Facebook event | link

Coronamaatregelen
We volgen voor dit evenement de actuele maatregelen van het RIVM. Bekijk deze hier. Bij vragen kan je mailen naar info@cinetol.nl.

Select tickets
Standard ticket € 10.00
No longer available
Subtotal € 0,00
Service costs (€0,60 per ticket*)€ 0,00
Total € 0,00
* After covering the transaction costs, the remaining money is used to keep the Amsterdam Alternative newspaper available for free