Thursday 21 April
Tickets Cinetol // 20:00 // € 12,50
Cinetol Presents: Shelter Boy (DE)
Genre: Dreampop, Indierock
Open: 20:00 - 22:30 hrs
Tickets: € 12,50
Line up: Shelter Boy (DE)

Shelter Boy (DE) 

Shelter Boy (bekend van Shelly Family en Still Trees) heeft zijn eigen kenmerkende stijl gecreëerd en combineert dromerige gitaargeluiden met rauwe zang. Het resultaat ligt tussen indie-rock en dream-pop. Lange dagen en nog langere nachten inspireren zijn liedjes, die hij thuis in zijn appartement schrijft en waar hij ook zijn demo's maakt. In zijn solo show zal hij een sfeer van liefde en jeugdige frivoliteit overbrengen. 

Hij leidt zichzelf af van zijn emotionele, complexe wereld door hier op verfrissend luchtige wijze over te schrijven. Op zijn vorige EP Mirage Morning (2019) vind je dan ook het heen en weer vallen van de euforie na een succesvolle backside heel-flip naar de worstelingen van het dagelijks leven terug. Zijn nieuwste release Failure Familiar (2021) kun je hier luisteren.

Denk aan: King Krule, Mac DeMarco 

Heeft verschillende shows gedaan met Boy Pablo en is het voorprogramma geweest van Gus Dapperton, Yakob Ogawa en Omar Apollo. Dit jaar is hij ook te zien op Eurosonic. In Duitsland stond Shelter Boy op festivals als Reeperbahn, Artlake, Immergut en Rocken Am Brocken. 

Shelly brengt vakkundig de eerdere Brit-pop terug en het ziet er verbazingwekkend goed uit. - Diffus (DE)

Spotify
YouTube
Instagram: @shelterboyofficial 

INFO 
Datum | Donderdag 21 april
Doors | 20:00
Showtime | 20:30
Tickets | €12,50 
Facebookevent | link

Coronamaatregelen
In het kader van de huidige coronamaatregelen geven we dit evenement op 3/4 capaciteit. We maken hierbij gebruik van het Testen voor Toegang systeem. Voor toegang tot deze show dien je een geldig vaccinatie-, negatief test- of herstelbewijs te laten zien d.m.v. de Coronacheck-app. Bij vragen over de coronamaatregelen die we nemen kan je altijd mailen naar info@cinetol.nl.

Select tickets
Standard ticket € 12.50
Available until 21 April 2022, 20:00
Subtotal € 0,00
Service costs (€0,60 per ticket*)€ 0,00
Total € 0,00
* After covering the transaction costs, the remaining money is used to keep the Amsterdam Alternative newspaper available for free