Wednesday 19 January
Tickets Cinetol // 20:00 // € 11,50
Cinetol Presents: Jazzbois
Genre: Jazz, 70's, hiphop
Open: 20:00 - 20:30 hrs
Tickets: € 11,50
Line up: Jazzbois (HU)

Cinetol Presents: Jazzbois 

Jazzbois is een Hongaars trio die jazzfusion van de seventies combineert met hiphopbeats tot een hypnotiserend lekker geheel. Hun debuutalbum "Jazzbois Goes Blunt" had een sterke impact op zowel de jazz- als de hiphopscene en creëerde een unieke psychedelische fusie die de botten van zowel jazzmeesters als beatliefhebbers aan het wankelen bracht. De volledige Jazzbois-ervaring komt voor wanneer ze live spelen; alle nummers zijn het resultaat van pure improvisatie, waardoor botsende kosmische energieën ontstaan – elke keer dat ze samen spelen.

Als nieuwkomers in de scene werden ze erkend door vele sleutelfiguren in de industrie, kregen ze steun van Joe Kay (Soulection), ze kwamen voor in meerdere redactionele afspeellijsten op Spotify en Apple Music en op wereldwijde.fm – zelfs gedraaid in het kantoor van het legendarische jazzlabel Brownswood Records. Hun nieuwste release Jazzbois Goes Blunt II check je via https://bit.ly/JazzboisGoesBluntII-album. 

[…] the Hungarian jazz-trio affirms their status as one of the most interesting jazz acts hailing in Europe." - o sotão

Voor fans van: Yussef Dayes, Emapea, FloFilz

Spotify: https://bit.ly/Jazzbois-Spoti
Live video: https://bit.ly/Jazzbois-video
Instagram: @jazzbois

INFO
Datum | Woensdag 19 januari
Doors | 20:00
Showtime | 20:30
Tickets | €11,50
Facebook Event | link 

Coronamaatregelen
In het kader van de huidige coronamaatregelen geven we dit evenement op 3/4 capaciteit. We maken hierbij gebruik van het Testen voor Toegang systeem. Voor toegang tot deze show dien je een geldig vaccinatie-, negatief test- of herstelbewijs te laten zien d.m.v. de Coronacheck-app. Bij vragen over de coronamaatregelen die we nemen kan je altijd mailen naar info@cinetol.nl.

Select tickets
Standard ticket € 11.50
Available until 19 January 2022, 20:00
Subtotal € 0,00
Service costs (€0,60 per ticket*)€ 0,00
Total € 0,00
* After covering the transaction costs, the remaining money is used to keep the Amsterdam Alternative newspaper available for free