Thursday 03 March
Tickets Cinetol // 20:00 // € 10
EP Release: Een Kasper (support: Tygo Ulta) | Nieuwe datum
Genre: Nederlandstalig, Indie-pop
Open: 20:00 - 22:00 hrs
Tickets: € 10
Line up: Een Kasper, Tygo Ulta

EP Release: Een Kasper

Met zijn Nederlandstalige indie-pop liedjes neemt Een Kasper je mee in zijn wereld van realiteiten en gedachten, van mooi tot lelijk en recht voor zijn raap. De van oorsprong drummer (bands: Yip Roc en Stella) heeft een rauwe manier van gitaarspelen die goed past bij de verhalen die hij op soms bijna kleinkunstige manier vertelt. Een beetje de grenzen over, maar toch ook wel lief. Intens, ongepolijst en een tikkie eigenwijs.

Een Kasper werd geselecteerd voor Popronde 2020 (OOR-talent) en opnieuw voor 2021 (ook OOR-talent). Op 16 juli was Een Kasper zijn debuut EP-release ‘Nooit Meer Slapen’ een uitverkochte show in Patronaat.

Spotify: https://bit.ly/EenKasper-Spoti
YouTube: https://bit.ly/EenKasper-YT
Instagram: @eenkasper

Support: TYGO ULTA

Tygo Ulta is het electropop-project van Jelle Schoneveld (Cleanfield) en Olaf Kroon uit Arnhem. Chille warme sounds van analoge synth, gitaren en zang, met grote ambities. Hoewel ze nog maar één single uitgebracht hebben, staan er al een EP en een potentieel album in de planning, evenals ambities voor grootse liveshows, waarvan ze vanavond een voorproefje gaan spelen. 

Tygo Ulta Facebook
Tygo Ulta Instagram
Tygo Ulta Spotify

INFO
Datum | Donderdag 3 maart (new date)
Doors | 20:00
Showtime | 20:30
Tickets | €10,-*
Facebook-event | link

*Deze show is gratis toegankelijk voor leden van We Are Public. 

Coronamaatregelen
We volgen voor dit evenement de actuele maatregelen van het RIVM. Bekijk deze hier. Bij vragen kan je mailen naar info@cinetol.nl.

Select tickets
Ticket € 10.00
No longer available
Subtotal € 0,00
Service costs (€0,60 per ticket*)€ 0,00
Total € 0,00
* After covering the transaction costs, the remaining money is used to keep the Amsterdam Alternative newspaper available for free