Thursday 03 March
Tickets Cinetol // 20:00 // € 10
EP Release: Een Kasper (support: Neko) (new date)
Genre: Nederlandstalig, Indie-pop
Open: 20:00 - 22:00 hrs
Tickets: € 10
Line up: Een Kasper, Neko

EP Release: Een Kasper

Met zijn Nederlandstalige indie-pop liedjes neemt Een Kasper je mee in zijn wereld van realiteiten en gedachten, van mooi tot lelijk en recht voor zijn raap. De van oorsprong drummer (bands: Yip Roc en Stella) heeft een rauwe manier van gitaarspelen die goed past bij de verhalen die hij op soms bijna kleinkunstige manier vertelt. Een beetje de grenzen over, maar toch ook wel lief. Intens, ongepolijst en een tikkie eigenwijs.

Een Kasper werd geselecteerd voor Popronde 2020 (OOR-talent) en opnieuw voor 2021 (ook OOR-talent). Op 16 juli was Een Kasper zijn debuut EP-release ‘Nooit Meer Slapen’ een uitverkochte show in Patronaat.

Spotify: https://bit.ly/EenKasper-Spoti
YouTube: https://bit.ly/EenKasper-YT
Instagram: @eenkasper

Support: Neko
Vanuit zijn slaapkamer deelt Neko bitterzoete popsongs en verhalen over het continu op de grond vallen terwijl je opgroeit, doen alsof je in orde bent en de idiotie van het hooghouden van een opgeblazen ego. Neko is het solo project van Robin de Geus (bekend van 45ACIDBABIES, Mademoiselle, Juliet) in zijn meest eerlijke en transparante vorm.

[…] puur-kwetsbare liedjes gevuld met gracieuze arrangementen die van minimalistisch naar bombastisch gaan. – 3voor12

Spotify: https://spoti.fi/3wyEfvY
Instragram: @nekocrybabyofficial

INFO
Datum | Donderdag 3 maart (new date)
Doors | 20:00
Showtime | 20:30
Tickets | €10,-
Facebook-event | link

Coronamaatregelen
In het kader van de huidige coronamaatregelen geven we dit evenement op 3/4 capaciteit. We maken hierbij gebruik van het Testen voor Toegang systeem. Voor toegang tot deze show dien je een geldig vaccinatie-, negatief test- of herstelbewijs te laten zien d.m.v. de Coronacheck-app. Bij vragen over de coronamaatregelen die we nemen kan je altijd mailen naar info@cinetol.nl.

Select tickets
Ticket € 10.00
Available until 3 March 2022, 20:00
Subtotal € 0,00
Service costs (€0,60 per ticket*)€ 0,00
Total € 0,00
* After covering the transaction costs, the remaining money is used to keep the Amsterdam Alternative newspaper available for free