Friday 17 December
Tickets Cinetol // 20:30 // € 10
Cinetol Presents: Money & The Man (wordt verplaatst)
Genre: Indie, Rock & roll, Garage blues
Open: 20:30 - 22:00 hrs
Tickets: € 10
Line up: Money & The Man

Cinetol presents: Money & The Man

Money & The Man

In de afgelopen jaren heeft Money & the Man hun sound gesmeed. Een sound die naast de onderbuik-prikkelende oerkracht die je verwacht bij een garageblues-beukend duo, stiekem ook vernuftige elementen bevat. Onverwachte tempowisselingen en oneven maatsoorten, die het gevoel versterken van desoriëntatie en vreugdevolle overgave, vergelijkbaar met meedraaien in het midden van een moshpit.  

Hun nieuwe album Money No Time - Time No Money is geboren uit dezelfde furie en energie, maar de songs zijn puntiger en bevatten nog meer memorabele hooks. Dit nieuwe album werd opgenomen in een oud chinees restaurant, nu dienstdoend als antikraakpand. Omgeven door de schmutz van jarenlange twijfelachtige hygiëne-naleving werden de dertien songs op band geknald. De decibellen stootten het stof van de nep-mingvazen en deed groene algensmurrie van de aquariumwanden - waarachter ooit dikke koikarpers de wereld aan zich voorbij zagen trekken - afbladderen. Het was de winter van 2019 en stervens koud. De enige manier om het warm te krijgen gedurende de acht opnamedagen, was spelen alsof hun leven ervan afhing. 

Denk aan Black Keys, Royal Blood en White Stripes. 

“[…] laat zien hoe muziek ooit bedoeld was. Ruw, oprecht, spannend, luid en smerig. […]” – Goomah Music 

Spotify
YouTube
Instagram: @moneyandtheman 

INFO  
Datum | Vrijdag 17 december (wordt verplaatst)
Doors | 20:30 
Showtime | 21:00 
Tickets | €10,- 

Facebook-event

Coronamaatregelen  
In het kader van de huidige coronamaatregelen geven we dit evenement op 3/4 capaciteit. We maken hierbij gebruik van het Testen voor Toegang systeem. Voor toegang tot deze show dien je een geldig vaccinatie-, negatief test- of herstelbewijs te laten zien d.m.v. de Coronacheck-app. Bij vragen over de coronamaatregelen die we nemen kan je altijd mailen naar info@cinetol.nl. 

Select tickets
Standard ticket € 10.00
Available until 17 December 2021, 20:30
Subtotal € 0,00
Service costs (€0,60 per ticket*)€ 0,00
Total € 0,00
* After covering the transaction costs, the remaining money is used to keep the Amsterdam Alternative newspaper available for free