Friday 05 November
Tickets Cinetol // 20:00 // € 10
Album presentation: Avishai Darash feat. Marmoucha Orchestra
Genre: Jazz, Orkest
Open: 20:00 - 22:00 hrs
Tickets: € 10
Line up: Avishai Darash, Marmoucha Orchestra

Album presentation: Avishai Darash feat. Marmoucha Orchestra 

Avishai Darash presenteert zijn album 'Andalusian Love Song' op 5 november in samenwerking met Marmoucha Orchestra in Cinetol. Toen Avishai in 2014 voor het eerst in Marokko was en via collega-muzikant Ahaddaf in contact kwam met Andalusische muziek was hij verkocht. Hij dook in de muziek en ontdekte, mede door zijn klassieke opleiding, dat Andalusische muziek te vergelijken is met Bach. "Voor mij is Andalusische muziek de oorsprong en kern van westerse muziek. Ik wil mensen leren over Andalusische muziek en hun eigen stem laten vinden in de muziek. Dat is mijn missie, dezelfde missie die ik heb met het Marmoucha Orchestra". 

Marmoucha Orchestra bestaat uit bevlogen musici met een passie voor muziek en de diversiteit in muzikale talen, stijlen en tradities van Noord-Afrika, het Midden-Oosten en de Middellandse Zee. Over het album 'Andalusian Love Song' dat zij samen presenteerde zegt Avishai: “Het is mijn liefdesbrief aan Andalusische muziek en een eerbetoon aan de evolutie van die muziek: hoe het klonk en hoe het nu is. Daar heb ik mijn muzikanten ook op uitgekozen: Mohamed Ahaddaf is een master van Andalusische muziek en Yoran Froom is een meester in de jazz. Die combinatie is heel fris. Je denkt misschien dat het een bizarre combinatie is van mensen, maar het werkt! Door de ondersteuning van het Marmoucha Orchestra kon ik het project realiseren op grotere schaal.”

‘Andalusian Love Song ’is tot stand gekomen met behulp van muziekproductiefonds Sena en Marmoucha (Marmoucha supported by AFK en FPK).

INFO 
Datum | 5 november 
Doors | 20:00
Showtime | 20:30 
Tickets | 10,- 
Facebookevent | link

Bezettting 
Avishai Darash - piano/composities/arrangementen
Mohamed Ahaddaf - ud
Jessy Hay - gitaar
Arin Keshishi - bass
Emad Ghajjou - darbuka
Claudio Spieler - percussie
Yoran Vroom - drums
Taraneh Pouryousef - fluit
Maripepa Contreras Gamez - oboe/layouts/arrangement for ‘The Day After’
Antonio Moreno Glazkov - trompet
Pablo Martinez - trombone
André Flipe Lima - viool
Julia Rusanovsky - viool
Oene van geel - atviool
Lucas stam - cello

Coronamaatregelen
In het kader van de huidige coronamaatregelen geven we dit evenement op 3/4 capaciteit. We maken hierbij gebruik van het Testen voor Toegang systeem. Voor toegang tot deze show dien je een geldig vaccinatie-, negatief test- of herstelbewijs te laten zien d.m.v. de Coronacheck-app. Bij vragen over de coronamaatregelen die we nemen kan je altijd mailen naar info@cinetol.nl.

 

Select tickets
Standard ticket € 10.00
No longer available
Subtotal € 0,00
Service costs (€0,60 per ticket*)€ 0,00
Total € 0,00
* After covering the transaction costs, the remaining money is used to keep the Amsterdam Alternative newspaper available for free