Sunday 24 October
Donate Cinetol // 20:00 // €
Expo opening: Loïs Richard + live: Supercity
Open: 20:00 - 23:00 hrs
Tickets:
Line up: Loïs Richard, Supercity

Expo opening: Loïs Richard + live: Supercity 

Visual artist Loïs Richard speelt met de balans tussen het statische en het dynamische en onderzoekt hoe de risoprint techniek boven de grafische (functionele) afbeelding kan uitstijgen. Haar doel is om de kijker in een staat van ‘constant spelen’ te plaatsen, waarin de kijker bezig is met het dialoog dat opborrelt tussen diegene en de gepersonaliseerde objecten in het werk. Loïs streeft naar het maken van een collectie van objecten in haar installatie dat gelezen kan worden als storytelling poëzie en wat te begrijpen is in verschillende talen, vanuit verschillende perspectieven.

Loïs studeerde Fine Arts aan de Royal Academy of Art in Den Haag en Sculpture aan de Rhode Island School of Design in Rhode Island (VS). Haar werk kan omschreven worden als “ruimtelijke installaties waarin ze met verschillende materialen werkt”. Ze is sinds 2017 bedreven met de risoprint techniek; de duurzame druktechniek die werkt volgens dezelfde principes als zeefdruk.

Website: http://www.loisrichard.com
Instagram: @lois_richard

Supercity
De sound van Supercity is een zorgvuldig gecreëerde melting pot van folklore, blues, swing, cumbia, rocksteady en flowt door meesleepende composities en inspirerende improvisaties. Hun vreugdelijke viering van muziek is aanstekelijk voor iedereen die ze live ziet. Bereid je voor op tropische sounds en folklorische psychedelica. 

Spotify: https://spoti.fi/3oUlqlc
IG: @supercity_band 

INFO 
Doors | 19:30 
Showtime | 20:00 
Tickets | op donatie basis 
Facebook event | link

Coronamaatregelen 
In het kader van de huidige coronamaatregelen geven we dit evenement op 3/4 capaciteit. We maken hierbij gebruik van het Testen voor Toegang systeem. Voor toegang tot deze show dien je een geldig vaccinatie-, negatief test- of herstelbewijs te laten zien d.m.v. de Coronacheck-app. Bij vragen over de coronamaatregelen die we nemen kan je altijd mailen naar info@cinetol.nl.

Enter amount
Donation (min. € 1.50)
No longer available
Subtotal € 0,00
Service costs (€0,60 per ticket*)€ 0,00
Total € 0,00
* After covering the transaction costs, the remaining money is used to keep the Amsterdam Alternative newspaper available for free