Friday 13 May
Tickets Cinetol // 20:00 // € 9,50
Cinetol Presents: Nevin (Support: Half Centaur) | New date
Genre: Synth-pop, singer-songwriter
Open: 20:00 - 23:00 hrs
Tickets: € 9,50
Line up: Nevin, Half Centaur

Cinetol presents: Nevin

Nevin is een Amsterdam-based singer/songwriter die atmosferische synth-pop met een donkere belading maakt; sfeervolle gitaren, nostalgische synths en eerlijke songteksten. Ze is opzoek naar nieuwe manieren om haar verhalen te vertellen. Met een eigen gecreëerde eclectic sound combineert ze sferische elementen en storytelling. Beïnvloed door een breed scala aan muziekstijlen als dream pop, folk en dark electro. Ook de invloeden van artiesten als Mitski, St. Vincent en Radiohead en het laatste album van Sharon van Etten (Remind Me Tomorrow) zijn terug te vinden in de muziek van Nevin. Binnenkort komt haar eerste EP ‘Vie’ uit, waarin ze je meeneemt in haar eigen gecreëerde sound. Live, in Cinetol.

“It’s like looking at a painting made of sound” – Wessel Oltheten

Spotify: https://spoti.fi/2ZQ4phz
Instagram: @notnevs

Support: Half Centaur

Half Centaur uit Zeist maakt atmosferische muziek met galmende gitaren en introspectieve teksten, geïnspireerd op Fleet Foxes, the 1975 en James Blake, maar met een eigen zwaar geluid. Het resultaat doet denken aan shoegaze, maar met daadwerkelijk verstaanbare, ietwat melancholieke vocalen. Ze hebben al een handjevol singles uitgebracht, waarvan Chessmen gedraaid is op 3fm, maar dit is slechts het begin. 

Half Centaur Facebook
Half Centaur Spotify

INFO
Datum | Vrijdag 13 mei (new date)
Doors | 20:45
Showtime | 21:45
Tickets | €9,50

Facebook-event

Coronamaatregelen
We volgen voor dit evenement de actuele maatregelen van het RIVM. Bekijk deze hier. Bij vragen kan je mailen naar info@cinetol.nl.

Select tickets
Standard ticket € 9.50
No longer available
Subtotal € 0,00
Service costs (€0,60 per ticket*)€ 0,00
Total € 0,00
* After covering the transaction costs, the remaining money is used to keep the Amsterdam Alternative newspaper available for free