Wednesday 22 December
Tickets Cinetol // 20:00 // € 9,50
Cinetol Presents: Nevin
Genre: Synth-pop, singer-songwriter
Open: 20:00 - 23:00 hrs
Tickets: € 9,50
Line up: Nevin

Cinetol presents: Nevin

Nevin is een Amsterdam-based singer/songwriter die atmosferische synth-pop met een donkere belading maakt; sfeervolle gitaren, nostalgische synths en eerlijke songteksten. Ze is opzoek naar nieuwe manieren om haar verhalen te vertellen. Met een eigen gecreëerde eclectic sound combineert ze sferische elementen en storytelling. Beïnvloed door een breed scala aan muziekstijlen als dream pop, folk en dark electro. Ook de invloeden van artiesten als Mitski, St. Vincent en Radiohead en het laatste album van Sharon van Etten (Remind Me Tomorrow) zijn terug te vinden in de muziek van Nevin. Eind december komt haar eerste EP ‘Vie’ uit, waarin ze je meeneemt in haar eigen gecreëerde sound. Live, in Cinetol.

“It’s like looking at a painting made of sound” – Wessel Oltheten

Spotify: https://spoti.fi/2ZQ4phz
Instagram: @notnevs

INFO
Datum | Woensdag 22 december
Doors | 20:00
Showtime | 20:30
Tickets | €9,50

Facebook-event

Coronamaatregelen
In het kader van de huidige coronamaatregelen geven we dit evenement op 3/4 capaciteit. We maken hierbij gebruik van het Testen voor Toegang systeem. Voor toegang tot deze show dien je een geldig vaccinatie-, negatief test- of herstelbewijs te laten zien d.m.v. de Coronacheck-app. Bij vragen over de coronamaatregelen die we nemen kan je altijd mailen naar info@cinetol.nl.

Select tickets
Standard ticket € 9.50
Available until 22 December 2021, 20:00
Subtotal € 0,00
Service costs (€0,60 per ticket*)€ 0,00
Total € 0,00
* After covering the transaction costs, the remaining money is used to keep the Amsterdam Alternative newspaper available for free